Ongewis!

Geplaatst: 30/10/2011 in sport
Tags:, , ,

Zaterdagmorgen,

even wat uitleggen!

Zo in de eerste weken nadat de reguliere start to run achter de rug is blijft het altijd wat onzeker hoeveel mensen er nou op de training komen. De vaste recreantgroep daarvan weet je het wel. Dat blijft een beetje hangen zo rond de 50-60 man. Daar plan ik altijd 3 trainers voor in. Maar wat er van de ex-en komt dat is nooit helemaal duidelijk. Als er bij de eerste dag 140 mensen zijn dan ga ik er altijd vanuit dat de helft aanwezig zal zijn op de vervolg trainingen. Ook hier heb ik dus minstens 3 trainers voor nodig.
Het is wel verschrikkelijk leuk zo met al die verschillende groepjes die met hun oefeningen bezig zijn. En wat te denken als de kern van de training gelopen wordt. Je moet er bij een aantal wel de rem optrekken anders gaat het gewoon te snel.
Ben toch wel nieuwsgierig wat er straks werkelijk overkomt naar de club. Maar alvast wat extra inschrijfformulieren afgedrukt.

Zondagmorgen. 

zelfs de aanloop is pittig!

Van een paar groepjes weet ik dat ze afspraken gemaakt hebben om in Nijmegen het parcours te gaan verkennen van de 7 heuvelenloop. Dat gaan wij met de groep ook doen. Tenminste heuvels lopen dan wel. Het is ruim 5 km inlopen eigenlijk iets te ver. Maar goed toch maar doen. Na een klein half uurtje komen we bij het wildviaduct aan. Onze trainingsplek voor vandaag. Een paar ijverige clubleden hebben een jaar geleden de 100 m punten gemarkeerd. De helling naar boven is precies 400 m. Dit gaan we een 30′ lang lopen. Op tempo naar boven en weer rustig terug. Het groepje waar ik in meega loopt de eerste keer naar boven in 1’39”. Het ging steeds iets sneller de laatste was bijna 10″ vlugger. Het was wat te snel maar het was ook zulk lekker loopweer.
Vervolgens nog een 5-tal km weer terug. Ik vond het een prima training. Nu nog een paar heel rustige dagen en dan naar Terschelling. Wat heb ik daar een zin in!!

 

Advertentie
reacties
 1. Jetty schreef:

  Vroeger was ik ook bij een club. Heel plezant vond ik dat , maar omdat de trainingen van dag zijn veranderd kon ik maar om de twee weken gaan en dan was de fun der voor mij eigenlijk af !
  Jaja Terschelling zal der vlug zijn , duimen dat het mooie loopweer blijft hé !! gr

 2. claudia schreef:

  Denk dat je Terschelling wel heel leuk gaat vinden en zeker een heel weekend daar is altijd feest. Vast veel plezier en zie je zondag.

 3. johannesdeloper schreef:

  Ik ben benieuwd naar je Terschelling verhalen, hoop dat de Zeeland marathon
  ook bij km 38 nog steeds uit de benen blijft! Succes alvast!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.