De vooruitgang!

Geplaatst: 01/11/2011 in sport
Tags:, ,

Maandagavond,

uitdaging!

Al een paar weken voordat de marathon van Eindhoven was zijn we met de groep die op de maandagavond haar duurloopje maakt niet meer gestart bij het bos. Bij de start was het dan nog wel voldoende licht maar eenmaal onderweg, en zeker in het bos, zag je geen hand meer voor ogen.
We verleggen dan het vertrekpunt naar ons stadion. Lopen dan op de verharde weg. Het loopt wel iets gemakkelijker dan in het bos maar je moet van te voren wel nadenken over je route. Verkeersluw en hoe lang wil je onderweg zijn.
Net voor Eindhoven zitten we altijd op 2 uur zodat de deelnemers van de halve marathon voldoende lengte in hun duurloop hebben.

daar moeten we over!

Na Eindhoven beginnen we weer op een uurtje. Het geeft een aantal lopers weer de gelegenheid om in deze groep in te stappen. Het is de bedoeling om voor te bereiden voor de 7 Heuvelenloop op 20 november. De afstand wordt iedere week wat groter en ook iedere week zitten er wat hellingen in. Soms lopen we zo’n viaduct eens een paar keer wat sneller op en soms eens wat sneller af. Ook naar beneden lopen moet getraind worden.
Nu met nog 3 weken te gaan liepen we gisteren 1:23′ met een afstand van 13 km. Een tempo dat bijna iedereen wel aan kan. Je merkt iedere week de vooruitgang.
De groep was gisteren 21 mensen groot. Hoeveel mensen er op 20 november in Nijmegen van onze club van start gaan? Het zullen er wel meer dan meer dan 50 zijn. Gelukkig mag ik zelf mee doen en hoef derhalve niet te supporteren. Je zou er zo maar een paar missen.

reacties
  1. RunningHans schreef:

    het blijft bij de les blijven met het schema voor jou als trainer

  2. rinus schreef:

    Top om zo gezamelijk de route te verkennen en toch een behoorlijk egroep.

  3. Jan Roos schreef:

    ’t lijkt wel een verkeerscontrole al die gele hesjes en dat blauwe licht hihi.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.