Nagenieten!

Geplaatst: 10/11/2011 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Dit is mateloos genieten. Van wat? Van alles en iedereen!!

Nog steeds eigenlijk mijn gedachten bij het uitzonderlijke weekend dat wij op Terschelling mochten doorbrengen. De prijs die wij met ons team in 2010 behaalden als best start to run locatie van Nederland. En ik heb er van genoten van de eerste tot de laatste minuut. Wat me trouwens het meest is bijgebleven dat is het samen oplopen met Inge. Geweldig om met haar amper een meter uit elkaar ruim 4 uur lang te lopen. Soms was het stil, soms moest er gekletst worden. Wat kreeg ik gaandeweg een bewondering voor haar. Gewoon niet “piepen” maar lopen. Die mentaliteit daar hou ik wel van.

Ook deze blijft in herinnering!

Maar ook aan dit bijzonder weekend is een einde gekomen en word je weer geconfronteerd met de orde van alle dag. Een volgende startnummer valt op de deurmat. Het boek van Zeeuwse Kust Marathon wordt bezorgd. Je moet weer naar de volgende crematieplechtigheid. Is het eigenlijk allemaal wel zo gewoon?  Of het allemaal gewoon bijzonder? Voor mij vind ik het apart. Wat biedt mij het hardloopleven toch veel. Wat er tzt ook ooit gebeuren zal. “dit nemen ze me niet meer af”

de volgende!

Ook de eerste baantraining is weer verleden tijd. Om gisterenavond naast de baan te staan moest je weer wat warms aan. Het werd na 8 uur behoorlijk koud. Ook de eerste duurloop is weer geweest. Vanmorgen om 8.30 u. een uurtje door ons natuurgebied gelopen. Het herstel lijkt zich goed door te zetten. Moet ook wel want over ruim een week dan staat de zevenheuvelenloop op het programma. Voor de 20ste? Voor de 21ste? Ik weet het niet precies. Het zal me eigenlijk ook worst wezen. Wat ik wel weet dat er van onze club weer velen aan de start zullen staan. Kijk… en dat vind ik dan weer leuk! Voortvloeisel van de prijs die wij verdienden vorig jaar.

Advertentie
reacties
 1. Jan Roos schreef:

  Mij overviel bij het lezen van je blog, gedachten over de uitspraak: “life is short, but it should be long enough”

 2. ruud schreef:

  Mooi gelopen weer zo op terschelling en geweldig om Inge zo te kunnen meeslepen in haar 1e marathon.
  Inderdaad dus ook nagenieten en realiseren wat een gelukkige menesen we zijn, we kunnen lopen, op de mooiste plekjes, mensen ontmoeten en dat allemaal (mede dankzij het lopen) in goede gezondheid. Koesteren!

 3. joeri schreef:

  Jammer dat we elkaar gemist hebben. Anders zat het er dik in dat ik ook voor die 4h ging. Maar nu leerde ik Gerard ook kennen, en kon toch ook een beetje steun zijn bij zijn PR

 4. Claudia schreef:

  Was leuk om boek door te bladeren en even terug te gaan naar de warmte, terwijl we nog bezig waren met een andere mooie, de Berenloop. Alleen over de 7 heuvelen kan ik niet meepraten, Veel plezier daar, benieuwd wat je gaat lopen.

 5. Keesdeloper schreef:

  Mooie ontwikkelingen allemaal Tiny, lekker lopen, lekker alles heel. Hou het zo. Zie je in Nijmegen

 6. runninggerard schreef:

  Ik hoop er volgend jaar eindelijk eens bij te zijn in Zeeland. Veel plezier tijdens de 7 heuvelenloop

 7. Jetty schreef:

  Plezant als je zo kunt lopen hé ! Dikke proficiat voor uw club !!

 8. kaat schreef:

  fijn ! het is inderdaad niet evident. Geniet ervan !

 9. Mo schreef:

  Jammer dat ik je niet heb gezien op Terschelling.Goed dat je met Inge samen hebt gelopen en dat ze de marathon zo uit gelopen heeft.
  Tot een volgende keer.

  Groet Mo

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.