Evenementen!

Geplaatst: 15/11/2011 in sport
Tags:, , ,

Maandagavond,

drukte

Uden ligt in het middelpunt van 3 behoorlijk grote steden, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Alle 3 steden hebben een behoorlijk groot loopevenement. Den Bosch heeft de  Vestingloop,Nijmegen de Zevenheuvelenloop en niet te vergeten de Mariekenloop en Eindhoven heeft de marathon. Alle loopevenement staan bij onze clubleden behoorlijk in de belangstelling en er wordt met de duurtrainingen ook naar toe gewerkt.

Zondag is er weer zo een, de Zevenheuvelenloop. Het zou zo maar kunnen dat er 50-75 man van onze club aan de start staan. Als supporter zou je sterk in je schoenen moeten staan om er de helft van te spotten. Als je al iemand ziet moet je even nadenken hoe heet die ook al weer en inmiddels zijn er al weer 2 voorbij. Niet om te doen. Daarom kun je veel beter zelf maar meedoen. Kan er ook niemand je het verwijt maken van “je zag me niet hè “!

Vanavond was de laatste trainingsloop voor de maandagavondgroep. We namen nog even 3 viaducten mee ter simulatie van Nijmegen. Die zijn er klaar voor met deze 13 km die we liepen. Een aantal gaan er voor de eerste keer. Vorig jaar of nog iets eerder begonnen met Start to Run en nu voor het eerst aan de start daar. Ik kan me voorstellen dat je daar enigszins nerveus van wordt. Ik kreeg tenminste nog al wat vragen hoe het een en ander in zijn werk gaat.

Advertentie
reacties
  1. Jan schreef:

    Succes Tiny, Bjorn ga je denk ik niet over het hoofd zien, wens hem namens mij succes!

  2. Esther schreef:

    Zeker spannend als dit je 1e wedstrijdje gaat worden. Maar dat gaat vast helemaal goed komen als ze naar de trainer luisteren 🙂
    Ik zie je zondag!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.