Nieuw?

Geplaatst: 03/12/2011 in sport
Tags:

Zaterdagmorgen,

Zie je? Er loopt hier niemand!

Zoals ik in mijn vorige blogje al schreef dat het even wat rustiger aan zal gaan is mijn normale donderdagmorgenduurloopje  deze week eens overgeslagen. Dat is lang geleden dat ik op deze niet liep. Was ook heel onwennig.

Maar nu vanmorgen dan. Werd ik wakker en kletterde de regen gedreven door een stevige wind tegen de ramen. Nou…dacht ik bij mezelf dat is een mooi herfstachtig dagje en dat met een baantraining op het programma. Ook meteen de eerste zaterdag dat de Start to Runners die over zijn gekomen naar de club een natte morgen gaan beleven. Geloof het of niet het is werkelijk vanaf 10 september iedere zaterdag prachtig weer geweest en nu is het een keer wat minder.

zo nat was het!

Ben toch wel heel benieuwd wie er thuis zal blijven en wie er aanwezig zal zijn. Van mijn collega trainers weet ik dat ze er gewoon zijn. Ik weet ook dat ze allemaal op de fiets naar de baan komen.
maar van de lopers en loopsters ben ik niet zeker.
We kunnen dan wel mooi propageren dat de trainingen altijd doorgaan maar hoe weerbestendig zijn ze allemaal? Da’s maar de vraag.

We spreken onderling wel af dat we de oefeningen, na het inlopen, zullen doen in de kleedkamer want om meteen maar op een matje in de stromende regen te liggen is natuurlijk weer een ander uiterste.

Erg natte bedoening!

Toch een prima constatering dat er een behoorlijke opkomst is. Ik ben er eigenlijk best wat trots op dat er nog zoveel zijn. Onze promotie dat lopen niet weersafhankelijk is werpt nu haar vruchten af.
Het  programma van 1000-600 dat 3 keer gelopen dient te worden heeft er niks mee geleden.

Reken maar dat er vandaag een schifting plaats heeft gevonden van bikkels en watjes. In ieder geval de bikkels hebben duidelijk gewonnen! Echt voor een tiental was dit helemaal nieuw. Lopen op de baan met regen!! De natte plaatjes zijn van een eerder natte dag. Ik had geen camera bij me vandaag.

Advertentie
reacties
  1. Claudia schreef:

    Is weer even wennen dit weer maar zoals je schrijft lopen kunnen we (haast) altijd.

  2. jan schreef:

    Mijn loopmaatje en ik waren bikkels en watjes tegelijk, we gingen wel gisteren, maar door het koffiedrinken te verplaatsen van achteraf naar vooraf, liepen we mooi tussen de buien door en als echte superwatjes gingen we door de duinen tegen wind in en met de wind in de rug over het strand weer terug. Geen echte Keien…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.