Een bult is zelden nat!

Geplaatst: 18/12/2011 in sport
Tags:,

Zondagmorgen,

Kunstwerk of roestbak?

Natuurlijk is het een grote modderpartij op de bospaden. Je merkt het wel bij het inlopen. Ik wilde met de groep naar de blokhut annex roestbak, een aanloopje van 2.5 km ruim. Je moest wel goed opletten waar je liep anders had je in de eerste 500 m al zeiknatte voeten.
Of het daardoor kwam weet ik niet precies maar ik zag ze wel de 5 reeën die ons pad kruisten. Je krijgt in deze tijd van het jaar al meteen de melige opmerkingen: “hé daar loopt mijn reerug van zondag”! “hmmm”  zegt een ander, “voor hazenpeper toch niet te gebruiken”.
Komen we aan op de plaats van bestemming zijn er een 7-tal van de wedstrijdgroep, evenals vorige week ook aangesloten. Een groot gedeelte van hun groep is naar een wedstrijd. Het restant is hier. Vorige week deden ze ook mee en ook met de kern liepen ze met ons mee in tegenstelling tot vandaag. Vandaag hadden ze uitdrukkelijk de opdracht om dat niet te doen. Teveel spierpijn opgelopen van vorige week?

Een redelijk droog rondje gevonden, met een flinke bult erin, om wat stevige tempo’s te lopen van ongeveer 2′ lang. Ik had niet de indruk dat het tempo van de 8ste 2′ nog zo hoog lag. Het was ook niet het gemakkelijkste rondje. Nou is los zand en ook nog naar boven lopen behoorlijk zwaar  werk.

Lekkere training!

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  ik ben blij als ik weer natte voeten kan halen

 2. Rinus schreef:

  Nat zat overal en gelukkig minder wind.Mooi loopje door de natuur zo.

 3. Jacqueline schreef:

  Hopelijk mag ik in februari weer meegenieten van de mooie bospaden rondom Uden.

 4. Jan Roos schreef:

  Wel een teken dat ondanks de omstandigheden de sfeer prima was, met die
  opmerkingen over reeruggetjes en zo! Is natuurlijk ook heerlijk zo door het bos te banjeren!

 5. dutchrunner.nl schreef:

  Toch maar eens de trainer van de wedstrijdatleten een keer op sleeptouw meenemen Tiny.
  Niets beter dan een gevarieerd bos cross parcours.

 6. Deborah Hamar schreef:

  Ik vind het erg leuk om deze sportieve verhalen te lezen….Jullie zijn lekker actief 🙂
  Vandaag moest ik kiezen tussen een rondje rennen of een rondje met mijn paard. Omdat het zulk mooi weer was hier, besloot ik voor het laatste te gaan. vd week ga ik weer een rondje hardlopen proberen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.