Pastaparty? Of niet?

Geplaatst: 21/12/2011 in sport
Tags:, ,

Woensdag,

kok en koksmaatje!

Al sinds een paar jaar is het een goeie gewoonte om als Groet uit Schoorl gelopen wordt dat er een aantal leden van het roparunteam RTZN meedoen. Meestal huren zij een huisje om op zondag op alle gemak naar de start te kunnen gaan en niet op zondagochtend nog ver moeten reizen om in Schoorl te geraken.
Ook is het de goede gewoonte om dan op die zaterdagavond een pastamaaltijd te verzorgen voor andere lopers die ook al op zaterdag in daar zijn.
Supergezellig altijd. Dit jaar is het ook de bedoeling om een sportmassage aan  te bieden van een half uur op die avond.

Maar…nu wil het toeval dat er een aantal lopers/loopsters van ons team niet in de gelegenheid is om te overnachten en dus zijn er in ons 8 persoons huisje nog een 4-tal plaatsen vrij. Als het zo mocht zijn dat we deze plaatsen niet bezet krijgen dan zal het feest helaas niet door kunnen gaan.

Met het team hebben we nu een datum afgesproken dat als we op 27 december onvoldoende bezetting hebben dat het feest dan niet door kan gaan. Mocht je eventueel willen overnachten laat me dat dan even weten dan informeren we je over de details. Het zou absoluut zonde zijn als het niet lukt om voldoende bezetting bij elkaar te krijgen.

 

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  We hebben de pastaparty reeds in de agenda staan. Verblijf is al enige tijd geleden geregeld.
  Het zou toch jammer zijn als de traditie in 2012 niet voortgezet kan worden.

 2. Jeroen Raijmakers schreef:

  He,

  Ik wil de kaas wel raspen. We hebben het er zondag bij de creme brulee wel over..

 3. Jan Roos schreef:

  Moet nog wel even met m’n thuisfront overleggen, maar is het een idee dat ik voor pastaparty Keuken en eetkamer van mijn woning ter beschikking stel in Alkmaar, da’s 8km van Schoorl?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.