De toon gezet!

Geplaatst: 01/01/2012 in sport
Tags:,

Zondagmorgen,

Gingen er in als koek!

Zondagmorgen? Nieuwjaarsdag toch? Ja ook! Na mijn oudjaarsloopje van gisteren in Middelrode van 16.5 km en een behoorlijk aantal oliebollen vanmorgen weer naar het bos.

Aanvankelijk dacht ik laat ik er maar eens een speelse een beetje ludieke training van maken. Niet veel later laat ik dat plan maar varen. Niks speels.. niks ludieks. Meteen op de eerste dag van het jaar maar een stevige training er van maken. Het is er niet druk ook nog niet eens de helft van wat er anders aanwezig is.
Bij het inlopen zie je al. De bospaden zijn nog al wat soppig. Dat zal op het rondje wat we straks gaan lopen ook wel zo zijn. Maar ja…en wat dan nog?

Ons rondje vandaag is zo’n 700 m lang . Eerlijk er zit geen meter vlak bij en al zou dat er tussen zitten dan is het wel modder. Heerlijk. Wel opletten met schuiven. Hier gaan we vandaag de toon zetten voor de zondagtrainingen van 2012.

symbolische tractatie!

Een aflopend schema gaan we lopen. Beginnen met 10′ tempo daarna 8-6-4 en 2′. Steeds met 2′ dribbelpauze ertussen als rust.
Door het zwoele natte weer(12 graden en motregen) lijkt het wel lente dus er vliegen jasjes uit. Mijn muts kan ik ook wel vergeten vandaag. Verdikke het is me toch een partij warm.

Zonder kleerscheuren kunnen we aan de thee. Vandaag beschuit met muisjes. Een van mijn loopsters is oma geworden van een jongetje. Zou vroeger toch ondenkbaar geweest zijn dat een oma een stevige bostraining meeliep. Achter de geraniums dat was hun plek destijds.

Ik wens voor eenieder een gezond en blessurevrij jaar toe!!

 

Advertentie
reacties
 1. Hans Verbeek schreef:

  De beste wensen voor het nieuwe jaar

 2. Bjorn Paree schreef:

  Je begint het jaar zoals je het jaar eindigt : GOED ! Bij deze de beste wensen voor een fantastisch 2012 . We komen elkaar vast nog wel vaak tegen. Je schema’s zijn fantastisch en daar ga ik graag mee verder – op naar weer een mooi loopjaar.

  ps: mn nieuwe blog = http://runoutofhell.tumblr.com/

 3. Herman schreef:

  Beste wensen voor 2012 en vooral veel loopplezier. Zo te lezen heb je het jaar al goed ingezet 🙂 Knappe training voor de eerste dag van het jaar.

 4. kitty schreef:

  Goed voorbeeld doet goed volgen…
  vandaag ook maar het jaar afgetrapt met een stevige loop!

  Wat gaaf: een oma in de loopgroep! Super dat het kan tegenwoordig kan!

  Ik wens jou (en je familie) natuurlijk weer een super, blessurevrij loopjaar toe!

 5. onehappyjogger schreef:

  al een stevige training zo direct zeg. En ik vond het ook superwarm, echt geen winter eigenlijk (maar zo erg vind ik dat niet, héhé).

 6. Gelukkig Nieuwjaar Tiny. We genieten van het lopen en alles wat daarbij hoort. Ook in 2012 zul jij behoren tot mijn favoriete bloggers en jouw schrijfsels zullen me helpen om vooruit te komen. Succes en plezier met en zonder geraniums!
  Anne

 7. johannesdeloper schreef:

  Mooi streven? Opa & Oma loop ???

 8. Fabiola schreef:

  Je zet de toon al op zondag 1 januari en dat maakt nieuwsgierig naar wat er nog allemaal moet komen in 2012. Ik wens je het allerallerbeste, vooral een gezond jaar! De Rest lezen we wel:-)

 9. Esther schreef:

  Een goed begin van het nieuwe jaar!
  En ik ben zoooo blij dat mensen niet meer per definitie afgeschreven worden omdat ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Veel beter om door te blijven gaan. Die geraniums kunnen altijd nog, later als je echt oud bent 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.