Gewoon weer verder!

Geplaatst: 05/01/2012 in sport
Tags:, ,

Donderdag,

Zo zie je ze niet vaak!

Vandaag al weer de 5de dag van dit fonkelnieuwe jaar. Nu wil ik niet zeggen dat het mijn 5de training ook al is maar 4 zijn er al weer achter de rug. Maandagavond een duurloop van 14 km. Een rondje “Hemelrijk” door het buitengebied. Het klinkt alsof we ongeveer van de wereld liepen. Je hebt daar amper last van strooilicht en als het dan helder is en de maan is bijna vol dan kun je genieten van een prachtige sterrenhemel. Maandagavond dat was zo’n avond.

Voor de bui binnen? Net niet!

Vervolgens op de woensdagavond de eerste baantraining te doen. Een stevig windje maar wel droog. Een paar mensen wisten te melden dat het zo zou blijven tot iets over 8 uur en dan zou het gaan regenen. De regen kwam iets later en viel bij het uitlopen. Op de fiets naar huis met de wind op kop werd ik nog aardig nat. Het wordt volgens mij de hele nacht niet meer droog. Tenminste bij het wakker worden vanmorgen hoor ik het al. Een prima combi storm en regen.

natte voeten!

Prima omstandigheden om een duurloop te doen. Vertrekken bij Harrie met 2 gastlopers voor 15 km. Nu is het droog. Het eerste gedeelte van onze route ook nog maar dan in het volgende deel is het raak. Plassen, modder, glad en glibberig en even later denk ik bij mezelf zie ik dat nu goed? Komt er heel voorzichtig het zonnetje bij. Van de wind in de beschutting van het bos hebben we ook niet al te veel last. Alleen op de open stukken daar waait het behoorlijk. Er zijn daar ook behoorlijk dikke takken uit de bomen gewaaid.
De planning was om 1:35′ te lopen. Het traject zal zo’n 15 km geweest zijn. Vanmorgen was het geluk met ons want we zijn nog geen 5′ binnen en aan heerlijk bakkie trekken ze de hemelsluizen weer open. Als we daar in geweest waren. Oei…wat een mazzelaars!!

Advertentie
reacties
 1. cremke schreef:

  Deze namiddag uit de wind als het zonnetje uit kwam was het ook heerlijk. Maar het boslopen lijkt deze dagen op steeple met de uitgewaaide takken. Het is hier dus net het zelfde. Behalve …. tijdens het lopen op mijn loopband ben ik altijd optijd binnen, voor de buien. (vind het wel minder prettig dan buiten, behalve voor de intervallekes)

 2. Jan Roos schreef:

  Jij hebt echt enorm gemazzeld want er hing een diep rode bui boven jullie op
  buienradar. Zo zie je maar weer het regent vrijwel nooit de hele dag. Echt doornat
  word je maar zelden al denken niet-lopers daar anders over.

 3. Bjorn Paree schreef:

  Goed bezig ! Gaat lekker zo met de kilometers.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.