Improviseren?

Geplaatst: 15/01/2012 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

Gelukkig was het niet zo!

Op vrijdag gaven ze bij de weersvoorspellingen te kennen dat het waarschijnlijk in de nacht van vrijdag op zaterdag licht zou vriezen. Als het nu een tijdje droog is geweest dan is er niks aan de hand maar als de baan vochtig is en het vriest dan is de baan glad zeker de binnenbanen. Het water wordt via de binnenbanen afgevoerd naar de goten. Een alternatief plan was al bedacht.

Maar niks van dat alles. Niet gevroren en met een, weliswaar, waterig zonnetje gewoon de training kunnen doen die op de lijst stond. Is een loper weersafhankelijk? Soms lijkt het erop. Nu was het een stuk drukker dan vorige week of zou het maken kunnen hebben met de schoolvakanties?

Zaterdagmiddag,

ons team van vorige editie

Vanmiddag teamtraining met ons Roparrunteam RTZN. Samen met de lopers en de fietsers een duurloop van ruim 90′ met 3 blokjes tempo er in van 6′.
We vertrokken vanuit Arnhem-Noord en je zit met je route meteen op de Veluwe. Een prachtige route werd ons voorgeschoteld. Een route die eigenlijk nooit helemaal vlak te noemen was. Uiteindelijk werd er bijna 18 km gelopen. Na de training werden we voorzien van soep en lekkere broodjes. Er werd goed voor ons gezorgd.

Een minder leuke mededeling was dat onze pastaparty in Schoorl niet door gaat. Door allerlei omstandigheden kregen we ons huisje niet vol en zou het een te duur weekend gaan worden om met een paar mensen een grote bungalow te huren. Voor mij gaat het dus een lange dag worden 12 februari. Vanuit het Brabantse naar Schoorl dan 30 km lopen en weer terug naar huis. Een dagtaak dus.

Zondagmorgen,

Zo was het vanmorgen!

Toen ik gisterenavond goed en wel thuis was kreeg ik een telefoontje van een collegatrainer. Hij te ziek was om op zondagmorgen de training te verzorgen voor zijn groep. Ik vertelde hem geen zorgen te maken over de training. Het wordt opgelost. Kost wel enig denk-en improvisatiewerk. Ik ben de zieke trainer gaan vervangen. Nog tijd om te bedenken wat ik kon doen met die groep. Een van de collega’s die bij ons in de groep meetraint vraag ik mijn eigen groep te begeleiden. Alleen als ik pas s’ochtends in de gelegenheid om het vragen moet het niet zo zijn dat ik hem nog met het denkwerk opzadel. Natuurlijk krijgt hij de vrije hand om te doen en uit te voeren wat  hem goeddunkt. Na de training bij de thee geloof ik dat er 2 tevreden groepen stonden. 2 tevreden trainers ook!!

 

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Jammer dat de pastaparty niet doorgaat, maar begrijpelijk.
  Maar we zien elkaar sowieso in Schoorl, op de zondag tenminste.

 2. Claudia schreef:

  Was erg gezellig om weer eens samen te lopen. Jammer van Schoorl, we proberen het volgend jaar gewoon weeer.

 3. Jan Roos schreef:

  Goed voor het brein al dat geimproviseer en het houd je scherp!

 4. onehappyjogger schreef:

  zo eens improviseren en iets doen dat je niet gepland had, kan soms héél verfrissend zijn. En iedereen tevreden, da’s wat telt! 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.