Hoe wisselend kan het zijn?

Geplaatst: 19/01/2012 in sport
Tags:, ,

Woensdagmorgen,

slecht te belopen. Schuiverig!

Op woensdagmorgen is niet alleen de werkgroep op onze accommodatie actief maar ook een groep recreanten die daar trainen. Overwegend dames gelardeerd met een gering aantal mannen. Nu vroor het op dinsdagavond al en de baan was toen goed te belopen. Maar deze morgen, kennelijk meer vocht in de lucht, was het niet te doen. De groep trainde bijgevolg gewoon in het park. Een geluk dat onze baan zo gunstig ligt dat je zo maar een riante uitwijkmogelijkheid hebt. Ik dacht wel alvast maar een alternatief bedenken voor vanavond. Hoe anders kan het zijn.

 

Woensdagavond,

Het was het ook nog donker. Maar net zo nat!

Niks geen vorst meer alleen water dat uit de lucht viel. Hoef weinig alternatiefs te bedenken behalve dat de rompstabilisatie oefeningen maar binnen uitgevoerd worden. Voor het lopen van het schema was het kennelijk niet zo koud want er gingen nog al wat jasjes uit toen ze bezig gingen met hun 10*300 m. met 100 m. rust. Ook vandaag waren er weer 2 aanwaaiers die gewoon bij ons komen trainen en de wens te kennen geven om lid te worden. Uiteraard krijgen ze een soort van “intake”gesprek voordat we aan de training beginnen. Je moet tenslotte toch weten wat voor vlees je in de kuip hebt. In dit geval was dat prima in orde. Een van de lopers gaf te kennen een 10 km te kunnen lopen in 41′. Het was ook te zien bij zijn 300-tjes.  Eentje waar nog veel meer inzit!  Eenmaal naar huis gefietst was ik aardig nat.

Donderdagmorgen,

Hoezo droge voeten houden?

Ja… het had in de nacht nog wel wat geregend en dat duurde ook nog voort toen Maria en ik naar Harrie fietste. Het viel allemaal wel mee. Eenmaal met lopen onderweg viel het me wel op dat het overal nog al wat nat was. Kennelijk vannacht toch meer geregend dan ik gedacht had. Ook hield het op met zachtjes regenen. De plassen werden wel minder zo leek het. Of was het omdat je zeker in het begin steeds die probeert te ontwijken en eenmaal nat dan maakt het al niet zo veel meer uit.
En nat dat waren we. Tot op het bot. Het gebeurt niet vaak dat je de hele tijd dat je onderweg bent zoveel regen op je falie krijgt. Droge kleren, koffie en wie doet je wat? Alleen wat jammer dat het droge spul ook weer zeiknat wordt bij het naar huis fietsen. Da’s dan weer even wat minder.

Advertentie
reacties
  1. Jan Roos schreef:

    die foto nodigt zooooooo uit om met je blote poten er door te raggen!!!!!

  2. Bjorn Paree schreef:

    Op kou kan je je kleden , op regen is dat lastiger.
    Daarom heb ik ook liever een koud dan een natte winter.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.