Het kan beter!

Geplaatst: 31/01/2012 in sport
Tags:, ,

Dinsdag,

de woensdagavondgroep!

De eerste maand van het jaar zit er al weer bijna op. De goede wensen die we elkaar wensten, vooral gezondheid, in die eerste week zijn weer opgedroogd ook de eerste goede voornemens zijn weer gewoonte geworden of mislukt en al lang weer in de kast. Voor mezelf kan ik zeggen het jaar is wel eens beter begonnen. Allerlei ongemakjes die me even parten spelen. En of dat die ongemakken mij betreffen of die van Sjan maakt niet zo heel veel uit. Het heeft invloed op je totale leven.

zaterdaggroep

Er is wel getraind maar er zijn er de afgelopen week ook overgeslagen. Niet toppie dus. Natuurlijk kun je het positief zien en dat het alleen maar beter kan worden in de loop van het jaar. Je mag het slagen of niet slagen van een jaar niet afmeten aan de eerste maand.

Mijn eerstvolgende training zal morgen wel zijn op de baan waar we afgelopen week een groepsfoto maakten voor een jeugdtrainer, ook een start to run trainer, die voor een langere periode vertrok naar Afrika. Daarna gaat hij studeren aan de universiteit van Maastricht en ook daar wonen. Jammer dat hij weg is, een gevoelige aderlating voor de club. Ook met de zaterdaggroep is er zo’n foto gemaakt.
 

 

Advertentie
reacties
 1. mo schreef:

  Ik hoop dat het gauw weer beter gaat en dat je dan met plezier kunt lopen.

  Groet Mo

 2. kitty schreef:

  Hé jakkie, je hebt gelijk Tiny het maakt niet uit of het ´ongemak´ jou of Sjan betreft het zal jullie beiden beïnvloeden. Ik hoop dat jullie ´ongemakken´ snel voorbij zijn!

 3. Ines schreef:

  hopelijk gaat het snel beter!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.