Nog even!

Geplaatst: 07/02/2012 in sport
Tags:, ,

Dinsdag,

Startbewijs

Ja…. nog even! Nog even en dan is Schoorl aan de beurt. Het zal wel iets anders gaan dan de afgelopen jaren. Hadden we met ons Roparunteam op zaterdagavond een heerlijke pastaparty in huisje “Zonnebloem”. Altijd een supergezellige drukte zo aan de vooravond van de wedstrijd. Dit jaar gaat het niet door. Allerlei omstandigheden liggen daar aan ten grondslag. jammer maar het is niet anders. Het gaat een lange dag voor me worden om in 1 dag op en neer te gaan. Mijn startnummer heb ik in ieder geval.

Met een flinke groep op stap.

Ja…nog even! Nog even en dan staat de weblogloop in Uden ook weer te gebeuren. Op zondag 26 februari weer met een groep op stap voor een rondje van ongeveer 30 km. Op een rustig tempo(9.5-10 km/u) veel mooie plekjes laten zien van onze omgeving. De groep die zich heeft aangemeld is nog wat kleiner dan vorig jaar. Maar aanmelden kan nog steeds tot een week voor de loop. Dan moet ik het definitieve aantal doorgeven aan de cateraar. De start zal om 12.00 u. zijn. Als je mee wilt doen vul dan even het formulier in.
Ik verwacht dat het een stuk droger zal zijn dan afgelopen jaar.

onderdoorgang

Ja…nog even! Ja nog even en dan is het weer lente. Weer wat langer licht. De temperaturen weer wat hoger. Waarschijnlijk ook wat minder glad en glibberig. Dan neemt ook voor velen de spanning weer toe. Stevig getraind voor een halve- dan wel een hele marathon. Is het genoeg geweest? Of had ik..? Hoe korter bij de datum van uitvoering hoe groter de twijfels. Maar weet je? Het komt altijd weer op zijn pootjes terecht.

Advertentie
reacties
 1. […] Ook vanmorgen met onze duurloop ging ik mee. Een parcours wat ook voor een deel gelopen wordt op 26 februari met de weblogloop. Een parcours met wat heuveltjes een beetje modder en wat los zand. Het verliep […]

 2. Gert schreef:

  Veel plezier in Schoorl! Zie je in Uden binnenkort. 🙂

 3. Claudia schreef:

  Heel veel plezier in Schoorl!! En ja lente, laat maar door komen.

 4. Jacqueline schreef:

  Dat gaat idd een behoorlijk reis worden in 1 dag op- en neer naar Schoorl. Maar het is het meer dan waard op het prachtige parcours. Succes alvast.

 5. John schreef:

  Ik neem aan, en hoop dat natuurlijk ook, dat je van de kleine ongemakken af bent en weer onbezorgd aan het lopen bent.
  Ook in huize hardlopendeboer zijn de startnummers voor zondag op de mat geploft, dus zien we elkaar zondag in Schoorl.
  Helaas moet ik me bij deze definitief afmelden voor de weblogloop in Uden.

 6. onehappyjogger schreef:

  in ieder geval weer veel om naar uit te kijken, de lente, maar ook de vele leuke loopjes in het vooruitzicht hé! Enjoy!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.