Jammer!

Geplaatst: 12/02/2012 in sport
Tags:, ,

Zondagmorgen,

De foto is van Schoorl 2011

Gisteren hield ik de weersverwachting al wel in de gaten. Vandaag stond er de 30 km van Schoorl op mijn programma. En nu ons Roparunteam geen huisje had gehuurd had ik geen overnachtingsadres en moest dus in één dag op en neer. Nou vind ik die paar uur rijden nooit zo’n probleem alleen nu met de weersvoorspelling in mijn achterhoofd had ik er toch niet zoveel zin in. Nou ja…als het mezelf betreft is het nog tot daar aan toe maar dat mijn thuisfront zich een hoop zorgen maakt dat vind ik het meest vervelend.
Dus vanochtend het besluit genomen om niet te gaan. Natuurlijk is het jammer want ik loop graag in die prachtige omgeving en ook zou ik nog in een prima groepje mee op stap gaan.

Van de andere kant kwam het besluit ook nog niet zo heel slecht uit. Want gisteren kreeg ik een afmeld telefoontje van mijn collega trainer die op zondag de groep begeleidt waar Sjan in mee loopt. Nou had ik al wel vervanging geregeld maar toch.
Altijd heel apart om een andere groep te hebben die qua belasting net iets minder aan kan dan je eigen groepje. Je moet er wel met je hoofd bijblijven. Een training op de automatische piloot dat gaat niet lukken.
Uiteindelijk denk ik dat de groep een training heeft gehad waar iedereen zijn of haar ei in kwijt kon. Een training van bijna 10 km met het in- uitlopen meegeteld.

Advertentie
reacties
 1. Peter schreef:

  er komen nog wedstrijdjes genoeg. volgende keer beter.

 2. Rinus schreef:

  Het kan inderdaad verkeerd rijden allemaal en zeker dat sort rij afstanden.

 3. ruud schreef:

  verstandige beslissing!
  En wat leuk; op de cover van het Trainers Handboek.
  Soort van erkenning van je kennis, ervaring!

 4. johannesdeloper schreef:

  ja om een andere reden ook niet gelopen, spijtig. Als je wilt, doe het hier een keer over?

 5. Esther schreef:

  Soms moet je verstandig zijn. Schoorl moet heel mooi zijn, hoor ik uit alle verhalen, maar problemen opzoeken bij het terugrijden moet je gewoon niet doen. Jammer!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.