Jarig?

Geplaatst: 14/02/2012 in persoonlijk, sport
Tags:, , ,

Dinsdag,

Valentijnsdag

Valentijnsdag, nee ik heb daar net zo veel mee. Niet romantisch genoeg aangelegd?  Zou zo maar kunnen. Toch is het vandaag een beetje een verjaardag. Vanaf oktober 2007 schrijf ik wat blogjes, bijna altijd over mijn hardlopen of dingen die er mee van doen hebben. Ik deed dat aanvankelijk onder de naam http://www.tienray.web-log.nl. Tot ik in de zomer 2010 te horen kreeg dat web-log zou moeten gaan veranderen. Weg bij Typad en zou gaan werken onder WordPress.

logo wordpress!

Nou had ik al eens ooit de gedachte gehad om eens iets anders te proberen. Alleen bij een gratis account werkte toen de export-functie niet. Die was gewoon uitgeschakeld. Ik zou dan al mijn vertelsels kwijt zijn.
Ik heb toen een wordpress-account aangemaakt om alvast wat te gaan experimenteren. Ik dacht ik kan maar alvast wat geoefend hebben. Totdat ik op een bepaald ogenblik zag dat de export-functie bij web-log actief gemaakt was.
Binnen niet al te lange tijd stonden al mijn verhaaltjes in mijn nieuwe blog inclusief alle foto’s en reacties. En op 14 februari 2011 schreef ik mijn laatste postje bij web-log en mijn eerste bij wordpress.

Toen uiteindelijk de lijdensweg van het migratie traject begon had ik al mijn postjes zeker gesteld. Dus vanaf 14 februari 2011 zijn mijn dingetjes hier te lezen. Toch een beetje jarig vandaag.

Gisterenavond nog een duurloopje van ruim een uur meegelopen. Nog niet op de volle lengte. Mijn lijf nog een beetje sparen. De belastbaarheid weer langzaam opvoeren.

 

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  Soms is lopen een beetje liefhebben en zo kun je het het hele jaar door vieren als valentijnsdag.

 2. Peter schreef:

  happy blog birthday

 3. AnietBos schreef:

  Je mag dan misschien niets met Valentijnsdag hebben, je schrijft met passie over hardlopen! Ik lees het graag en hoop dat je zowel het hardlopen als het vertellen erover nog lang blijft doen!

 4. Deborah Hamar schreef:

  Bij deze van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan op WordPress 🙂

  Overigens is een duurloopje van ruim een uur toch ook al aardig wat…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.