Zin in!

Geplaatst: 21/02/2012 in sport
Tags:,

Dinsdag,

Mijn huis is te klein!

Nog een paar dagen en dan is het weer zover. Wat een paar jaar geleden begon met de vraag van een paar dames die de marathon van Rotterdam gingen doen om gezamenlijk eens ergens een lange duurtraining te doen gaat zondag de 4de weblogloop in Uden weer van start.
De eerste 2 keer was de start gewoon bij mij vanuit huis. Met de grootte van de toenmalige groep was dat nog te doen maar vorig jaar met onze jubileumuitgave ging dat niet meer.

Ook dit jaar is de start vanaf onze atletiekbaan. De aanloop om dan naar het natuurgebied te lopen is dan wat langer. Nou ja…een aanloopje van 3-4 km is op 30 km eigenlijk maar een stukje. In ieder geval ruimte, douches en kleedkamers genoeg.

Genieters

De route die we dit jaar lopen is nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar. Er zit een stukje asfalt minder in. Ik vind de route een mooie afspiegeling van het gebied waarin wij met onze lange duurlopen mogen rondstruinen. Ik loop er nu al zoveel jaren rond en toch kom ik nog steeds paadjes tegen die ik niet ken.

Zondag gaan we op stap met een groep van 20 lopers/loopsters. Als het weer wat beter meewerkt als het afgelopen jaar gaan we er een mooie hardloopdag van maken. Ik denk dat dit soort loopjes in de toekomst het goed gaan doen. Ongedwongen, mooie routes en spotgoedkoop. Loopjes waarbij het genieten voorop staat.

Ik heb er zin in!!

Advertentie
reacties
 1. Lin schreef:

  Wow, 30 kilometer daar droom ik voorlopig nog alleen van. Veel plezier!

 2. RunningGerard schreef:

  Ik wens je veel plezier a.s. zondag. Het beloofd weer een mooie dag te worden.

 3. RunningHans schreef:

  ik wens je alvast heel veel plezier met je feestje zondag

 4. cremke schreef:

  Is ook ver van mijn bed. Maar na vorig jaar ben ik blij er weer bij te kunnen zijn.

 5. djaktief schreef:

  Super zo’n initatief. Het is iets te ver van mijn bed – letterlijk- want ik slaap graag goed voor een lange duurloop, dus ik ga voor de ateletiekclub hier, maar ik zal aan jullie denken tijdens het lopen en ik hoop dat we allemaal goed weer hebben, want het zijn toch al genoeg kilometers.

  groetjes,

  Dorothé

 6. Jacqueline schreef:

  Ja .. en de dames met die vraag waren Danniëlle en ik. En elk jaar is het weer beregezellig…. jippie ik mag weer mee ;-).

 7. Fabiola schreef:

  Ik wens jullie een ongelofelijk fijne dag a.s. zondag!

 8. jan schreef:

  Het weer gaat volgens mij meezitten, veel plezier!

 9. Estherther schreef:

  Gaat vast een mooi dagje worden!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.