Route controle?

Geplaatst: 23/02/2012 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

net droog genoeg!

Altijd raar als de jeugd schoolvakantie heeft is er geen training voor hun. Als ik dan bij de baan kom is de poort op slot er branden geen lampen. Terwijl er anders volop leven in de brouwerij is. Nu op de dag na carnaval is het stil. Nou ja stil….even dan. Met mijn collega Rudolf zetten  we de materialen die we nodig hebben alvast klaar zodat we zo meteen de tijd hebben om de lopers/loopsters die binnen komen druppelen wat bij te kletsen. Ik weet zeker dat er bij zijn die hier wat te vroeger om komen om zo maar wat te kunnen kletsen.

Het was een guur winderig trainingsavondje met tot overmaat van ramp bij het naar huis fietsen een regenbui op mijn donder. Ik vond dat ik dat niet verdiend had. Maar wel gekregen.

Donderdagmorgen,

doorgang zonder natte voeten!

Minder guur maar wel miezerig. Met mijn loopmaatje Harrie afgesproken om een stukje van de route voor zondag te controleren omdat het zomaar zou kunnen dat een stuk gewoon te nat is om te lopen. Als het nat is dan ga je ook echt tot boven je enkels door het water. En dat wil ik de groep zondag niet aandoen. Het te controleren stuk lag zo ver weg dat we met onze beoogde looptijd het maar net konden halen. En wat doe je dan? Juist….dan voer je gewoon de snelheid wat op. Meer dan 30″/km sneller dan dat we gewend zijn. Op asfalt valt dat nog wel mee. Maar we liepen daar niet op.
De route behoeft niet te worden aangepast net droog genoeg. Met 1:07′ weer thuis. Even later ook aan de koffie.

Advertentie
reacties
 1. cremke schreef:

  doen we ons trailkes aan of de gewone loopschoenen?

 2. Jacqueline schreef:

  Mooi mijn regenlaarzen kunnen thuis blijven zondag.

 3. jan schreef:

  Gaat lekker weer worden zondag, veel plezier allemaal!

 4. ruud schreef:

  De weersvoorspellingen voor zondag zijn duidelijk een stuk gunstiger; het lijkt droog te zijn met een graadje of 9. Wordt dus weer een mooi dagje, lekker door een mooie omgeving draven….

 5. kitty schreef:

  Vorig jaar waren mijn voeten na één km’er al doornat! Dat zal dit jaar niet gebeuren denk ik… straks zal ik de route in mijn Garmin zetten (je weet tenslotte maar nooit)!

 6. Inge Versluis schreef:

  natter dan vorig jaar zou het bijna niet kunnen worden 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.