Dan lente en dan weer niet.

Geplaatst: 08/03/2012 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

werk aan de winkel

Is het de hele week al koud en guur geweest komt er vanavond ook nog de regen bij. Als iedereen eigenlijk a met zijn hoofd richting lente denkt dan is dit weer wel een enorme domper. Aan de opkomst ook wel te merken. Veel minder druk dan dat we anders gewend zijn. Als ik nu de term “watjes”gebruik dan hoor ik wel wat voor uitvluchten en excuses iedereen had.
De kern van de training van 8*250 is maar kort met het oog op onze stadioncross van zondag.  Een warme douche was meer dan welkom.

Donderdagmorgen,

mooi nieuw logo.

Blij dat ik vanmorgen een duurloopje kon gaan maken. De laatste paar weken voor het begin van een Start to Run sessie is het altijd even wat druk. Zeker als er ook nog een sessie bij zit die voor de eerste keer van start gaat. En zeker als er een aantal externe partijen bij betrokken zijn blijven met vragen komen waar ik niet meer over hoef na te denken en al geregeld zijn. Mag ook wel na 17 keer.

partij in start to run.

Vandaag een rondje gelopen met Maria en Harrie om eens te zien of het als wedstrijd rondje zou kunnen dienen. We hebben wat vragen gekregen om te assisteren bij de organisatie van wedstrijdje. In principe hebben we van de autoriteiten een positief advies gekregen. Wat voor wedstrijd dan wel? Daar ga ik binnenkort wel iets meer over vertellen. In ieder geval nodig ik al mijn lezers er bij uit om mee te doen. Mijn 2 medelopers hebben het rondje ook goedgekeurd. Het geeft een goed gevoel dat je bijval krijgt.

Advertentie
reacties
 1. dutchrunner.nl schreef:

  Ha ha hou op over woensdag avond. Man man wat was het een bende op de baan.

 2. kitty schreef:

  De mooiste tijd van hun leven “start-to-run”….! Jaloers op de reis die zij gaan maken! Als je de reis al een keer gemaakt hebt zie je des te meer hoe mooi die eerste keer was, waarin je alles ontdekte! Enne wedstrijdje? Ik ben benieuwd!

 3. onehappyjogger schreef:

  nu maak je ons wel heel benieuwd naar dat wedstrijdje hoor!
  En dat logo van Start to run is inderdaad mooi gedaan, zo met een blauwe atletiekpiste precies 🙂

 4. Peter schreef:

  veel succes aan de start to runners! volhouden he mannen!

 5. jan schreef:

  Kan me niet voorstellen dat jouw rondjes afgekeurd zouden worden […]

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.