Stadioncross!

Geplaatst: 13/03/2012 in sport
Tags:,

Zondagmorgen,

Mooi nieuw logo.

Zoals ik al zei was gisteren al ons aankleedmateriaal zeiknat geworden. Dat hadden we te drogen gehangen in de kleedkamers maar moest deze morgen ook weer weg en opgeruimd zijn. De werkgroep voor de cross begon hun werkzaamheden om 8.00 u. dus wilde ik van te voeren mijn spullen weg hebben. Voor 8 uur alles droog en opgevouwen in mijn kratje.

Tegen 9.30 u. was ik weer terug om zelf met het crossje mee te doen. Een cross die door het park slingert over wat schorspaden en grasvelden. Een bochtig parcours met draaien en slingers.

De start voor ruim 10 km

Deze cross is destijds in het leven geroepen als afsluiting van het seizoen om op een fatsoenlijke manier de jeugd in het zonnetje te kunnen zetten. Dat kan dan schoon en droog in de kantine en hoeft dat niet buiten onder allerlei rare omstandigheden.

Om 10.30 u. de start dan voor 7 rondjes met een totale afstand van bijna 10.5 km. Behalve de jeugd die hun wedstrijdjes al vooraf liepen stond er 120 man aan de start. Hier ligt nog een braakliggend terrein voor ons als trainers. Ik ging redelijk rustig van start en ben daarna rondje voor rondje iets sneller gaan lopen. Uiteindelijk was ik in iets meer dan 50′ binnen. Nog even bijgekletst want ook binnen de club kun je netwerken. Zal wel nodig zijn voor het loopevenementje dat op 30 mei op stapel staat. Medewerkers en deelnemers nodig. Een tipje van de sluier?

Maandagavond,

Het laatste duurloopje van een uurtje voor een aantal die volgende zaterdag een halve marathon gaan doen in St. Antonis. Ik liep niet mee want er iets meer hersteltijd nodig na het crossje van gisteren. Ik moet een beetje fris zijn voor zondag voor de Veluwetwitrun bij Inge.

Advertentie
reacties
 1. Claudia schreef:

  Aardig wat lopers zo met de cross, als deze er ook zijn bij het zkh loopje dan heb je al een begin.

 2. ruud schreef:

  Altijd leuk zo’n crossje; en je hebt het weer prima gedaan.
  En, niet alleen bij De Keien, de trainers hebben een mooie taak meer lopers aan het crossen te krijgen….

 3. kitty schreef:

  Ze houden je daar goed bezig bij de Keien…! Kan ik hieruit concluderen dat je hamstrings het weer prima doen?

 4. Jacqueline schreef:

  Leuk zo’n cross

 5. jan schreef:

  leuk dat je zondag ook meeloopt!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.