Bernhoven loopt warm!

Geplaatst: 20/03/2012 in sport
Tags:, ,

Dinsdag,

in beeld!

Tijdens de voorbereidingen van onze start to run special voor diabetes ben je bij het ziekenhuis Bernhoven wel in beeld. Nu aan het einde van dit jaar het gloednieuwe ziekenhuis wordt opgeleverd willen een aantal groepen een hardloopwedstrijd organiseren rondom de nieuwe locatie in Uden. Ons, de Keien, is gevraagd om een aantal zaken mee te regelen. Het spreekt bijna voor zich dat we daar positief op hebben gereageerd.

Uiteindelijk gaat het een loop worden over een mooi rondje, deels verhard en deels onverhard door het gebied wat rondom het nieuwe ziekenhuis gelegen is. De start en de finish is op het eigen terrein. Het rondje is 5.6 km lang en kan 2 keer gelopen worden. Je kunt meedoen als individuele loper maar je kunt ook met een team meedoen. Het inschrijfgeld komt ten goede aan een paar bijzondere projecten binnen het nieuwe ziekenhuis. Hier kun je er meer over lezen.

Ons vertrekpunt

Tijdens een bijeenkomst gisterenavond is tijdens een bijeenkomst van de vrienden van Bernhoven hun nieuwe site online gegaan en tevens ook de mogelijkheid om in te schrijven voor deze loop die op woensdagavond 30 mei om 19.00 u. van start gaat.
Hier kun je inschrijven als je individuele loper bent en hier als je als team wilt inschrijven.

Gisterenavond vertrokken we voorlopig voor het laatst bij De Keien. Een duurloop van een uurtje werd het. Volgende week is de klok weer verzet en dan gaan we bij Naat Piek van start  te beginnen op een lengte van een uur. Dat kan net voordat het dan donker wordt.

Advertentie
reacties
  1. kitty schreef:

    Goed initiatief…!
    Zal vast voldoende enthousiasme zijn van zowel de Keien als het Bernhoven Ziekenhuis…!

  2. Jacqueline schreef:

    Wat een superclub .. de Keien, met supertrainers natuurlijk.

  3. johannesdeloper schreef:

    ’t zal even wennen zijn – van een blauwe bodem naar een blauwe lucht. Veel succes met
    deze bijzondere loop!

  4. RunningHans schreef:

    alweer een goed doel… goed dat de Keien zich daarvoor inzet

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.