Afvalrace!!

Geplaatst: 24/03/2012 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

Kan maar klaar staan!

Op vrijdagavond samen met de diëtiste onze kantine al in orde gebracht voor haar presentaties van deze morgen. Eentje voor de reguliere start to runners en een eentje, nogal anders van inhoud, voor de diabetes starters.
Ik was dus van vanmorgen met de rest van de aankleding vroeg klaar. Terwijl ik een kop koffie dronk komt er een jongedame binnen en we raakten in gesprek. Ze had wel belangstelling voor de lezing van de diëtiste vertelde ze me. Gaande weg het gesprek werd het me duidelijk dat ze nu begon met hardlopen nu haar lichaam het het haar wat toestond.

Ze vertelde me dat ze nogal wat gewicht was kwijtgeraakt de laatste jaren. En heel achteloos zei ze me dat zij in 8 jaar tijd 98 kilo was afgevallen. Hiervan sloeg ik bijna compleet achterover van verbazing en ik vroeg of ze echt 98 kilo zei. “Ja”..vertelde ze me: “echt waar”. Nu nog 2 kilo te gaan en vier ik een feestje. Het werd in korte tijd wel een heel indringend gesprek zo op de vroege morgen. Nu snapte ik ook waarom dat ze zo uitkeek naar de lezing. Met zo’n doorzettingsvermogen moet een 3 km testloop over een aantal weken ook wel lukken.

Daarnet eens gekeken welke maat shirt ze besteld heeft. Een maatje M zal zeker niet te krap zijn.

Advertentie
reacties
 1. Lin schreef:

  Wow, dan heb je echt doorzettingsvermogen! Dat feestje lijkt me wel op z’n plaats. Hopelijk bevalt het lopen haar en verliest ze zo de laatste kilo’s.

 2. mo schreef:

  Wat een indrukwekkend verhaal. Ik hoop dat ze het redt.
  Goed van jullie om zulke lezingen te houden.

  Groet Mo

 3. Deborah Hamar schreef:

  Jeetje wat een hoop!!
  Erg knap. Hoe is de testloop gegaan?

 4. Dannielle schreef:

  Wow, respect. Maar ik ben dan ook altijd wel erg benieuwd hoe iemand het zo ver kan laten komen.

 5. djaktief schreef:

  Ongelooflijk zoiets. Zelf wel een keer 25 kilo afgevallen en jaren later opnieuw 18,5 kilo maar 98 kilo is eigenlijk het gewicht van meer dan een gemiddeld mens. Hoe kreeg ze het voor elkaar?

  Trouwens wel erg leuk dat jullie dat zo met lezingen etc. aanpakken.

  groetjes,

  Dorothé

 6. johannesdeloper schreef:

  98kg onvoorstelbaar knap!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.