Unicum!

Geplaatst: 01/04/2012 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

Deze keer geen unie shirts!

Alweer dag 4 van deze Start to Run uitgave. Dag 4 staat altijd in het teken van kleding. Een van de medewerksters  van onze Intersport doet haar verhaal over de functie van de diverse laagjes. Ze doet dat goed. Ook is er de aandacht voor sportbeha’s want ons deelnemersaantal bestaat toch voor 75% uit dames.
Vandaag mag ik alle deelnemers ook uitnodigen om nog een aantal keren mee te trainen na de reguliere 6 weken. We nemen ze dan mee om op 30 mei een rondje te lopen bij “Bernhoven loopt warm”. Ze mogen kiezen om de trainingen mee te doen op dinsdagavond of gewoon op de zaterdagochtend. Ik heb het vermoeden dat het op de zaterdagochtend erg druk gaat worden.

Na de kern van de training die 2*1000 m lang was en de cooling down kreeg iedereen ook zijn of haar shirt. Een unicum in het bestaan van Start to Run omdat het nu voor de eerste keer is dat er aparte shirts zijn voor zowel de mannen als de vrouwen.
Met de progressie die de groep maakt gaat die 3 km op 14 april wel lukken.

Zondagmorgen,

Natuurlijk loop je mee!!

Wat een mooi trainingsweer vanmorgen. Niet meteen weer om met een korte broek of een shirt met korte mouwen te lopen maar toch. Amper wind en volop zon en de temperatuur maar net aan boven nul.

Een duurloop op het programma van vandaag. Maar niet zo maar eentje. De grote groep verdeeld over 3 subgroepen. De groepsindeling van snel naar snelst. We gaan op een van te voren afgesproken route 35′ heen lopen en ook in 35′ terug. De verdeling van de 35′ in blokjes van 5′. Deze blokjes lopen met een progressieve snelheid. Het groepje waar ik in meeliep begon iedere keer op 6’/km en de snelheid liep dan op naar 4’30″/km. Als je zo geconcentreerd op het tempo je duurloop maakt dan vliegt de tijd voorbij. En de thee na afloop van de training smaakt dan erg goed.

Advertentie
reacties
 1. Jacqueline schreef:

  Kijk dat is weer een stapje vooruit .. geen unie shirts

 2. Deborah Hamar schreef:

  De groepen worden steeds groter..
  Van de week zag ik bij ons in het durp een groep van wel 30 man voorbij komen.
  Ik krijg dan altijd spontaan zin om ook mee te rennen 🙂

  Overigens mooie shirts!

 3. RunningHans schreef:

  weet niet hoe het bij jullie geregeld is… er komt bij ons nu een speciale groep in de club voor mensen die de start to run hebben gedaan… daarna kunnen ze lid worden en nu gezamenlijk doortrainen met als doel in de reguliere trainingsgroepen in te stromen. Levert vele nieuwe leden op.

 4. kitty schreef:

  Als ze dat dames shirtje nu ook gaan tailleren… dan wil ik er ook eentje!! *grapje* De start-to-runners gaan dit shirt koesteren… dit is wss hun eerste runshirt!!
  Grappig jouw verhaal over het trainingsweer van vanmorgen, ik had een paar uur later toch een behoorlijke wind (tegen) en daardoor was het ondanks een zonnetje behoorlijk fris!

 5. johannesdeloper schreef:

  ’t blijft een gouden greep de hele opzet van jullie start to run!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.