Ik weet het nu!

Geplaatst: 09/04/2012 in sport
Tags:, ,

Zaterdagochtend,

drinken,voor,tijdens en na!

Nu wij twee uitvoeringen hebben van start to run, eentje die ik aanmerk als de reguliere starters en eentje voor mensen diabetes heb ik die om het wat gemakkelijker te organiseren uit elkaar getrokken met verschillende aanvangstijden. Ik heb mezelf steeds van de reguliere groep vrijgesteld om mijn handen vrij te hebben als de tweede groep begint.

Nu weet ik voor mezelf dat ik dat niet meer zo ga doe. Dat ga ik anders aanpakken. Ik laat de groepen op dezelfde tijd beginnen. Dat de lezingen over voeding en drinken er iets anders uit komen te zien dat neem ik op de koop toe. Ik mis voor mezelf het werk op de baan te veel. Ik wil de vertwijfeling voelen die de starters hebben van “kan ik dit wel”? Ik wil de vooruitgang voelen.

hier ligt mijn hart.

Ik wil het enthousiasme voelen dat mijn team overbrengt. Ik wil….een rondje meewandelen een verhaal aanhoren en vervolgens met een brede glimlach zien dat het schema helemaal gelopen wordt. Kijk en dat mis ik voor het grootste deel. Natuurlijk zie ik dat ook wel bij de diabetes groep maar dat is veel beperkter.

Dat werd mij vanochtend duidelijk toen ik de verschillende groepjes op de baan bezig zag. Volgende week zaterdag wordt het me helemaal duidelijk of dat wat ik voor ogen heb ook mogelijk is. Dan is het de testloop over 3 km. Dan gaan de twee groepen gewoon samen. Ik plan me niet meer vrij.

Eerste Paasdag,

Fijne Paasdagen

De training in het bos gaat gewoon door. Daar kan een Eerste Paasdag niks aan veranderen. Een van de trainers van de 4 groepen heeft zich vanmorgen ziek gemeld. Eens zien of dat ze met ons meegaan. Ik vertel ze wel dat wij een pittige training er van gaan maken. Ze kijken elkaar aan en ze gaan mee.

Op het programma staat 10*3′ tempo met 1′ rustig dribbelen als rust. Op zich niet eens zo zwaar behalve dan het het rondje niet al te groot is met afwisselende ondergrond en dat er ook nog een paar pittige stukjes klimmen inzit. Soms zit dat klimmetje er 2 keer in 3′ in. Er wordt behoorlijk gebikkeld. Of dat diegene die nu met ons meegingen er zo blij van werden dat weet ik ook niet. Niettemin deden ze prima mee.

 

Tweede Paasdag.

Een pittige stukje op het einde.

Normaal op maandagavond een duurloopje in het bos. Vandaag maar op de morgen plannen hoef je niet de hele dag rekening mee te houden dat je nog moet lopen.
Ik ben toch wel benieuwd wie er om 9.00 u. bij Naat Piek aan het vertrek staat. Met 25 mensen op stap. Daar had ik niet op durven gokken.
70′ DL1 op de lijst. Met een paar nieuwe mensen erbij waarvan ik het duurvermogen niet zo van ken maar eens rustig van start en gaandeweg zien wat er mogelijk is. Het werd een mooi kletsrondje met aan het einde een paar zwaardere stukjes erin. De “nieuwelingen” doorstonden dat goed. Als die het qua tijd kunnen vinden zijn die volgende week op maandagavond ook wel aanwezig.
 

Advertentie
reacties
 1. runninggerard schreef:

  Volgens mij zit je geen dag stil zo te lezen. Ook het paasweekend was je weer druk in de weer. Men kan zich geen betere motivator wensen Tiny.

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Als ik zo je blog lees en ook andere blogs van mensen die je begeleidt hebt door marathons etc. dan denk ik echt dat je het talent hebt om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen en te inspireren om goed voor hun lijf en gezondheid te zorgen. Maar voor jezelf is het dan ook belangrijk om daar de feedback van te krijgen en ervan te genieten dat wat je doet, ertoe doet.

  groetjes,

  Dorothe

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.