Ontmoeting!

Geplaatst: 02/05/2012 in sport
Tags:, ,

Koninginnedag,

Ze zijn net te ver weg!

Op deze maandag om 8.30 u. vertrokken voor een duurloopje van 90′. Gewoon omdat iedereen toch vrij is. De opkomst viel mij wel enigszins tegen. Iedereen zal zijn plekje wel bezet hebben moeten houden op de vrijmarkt. Ik geloof niet dat ze daar mij zien. Dat is me te druk.
Hier vanochtend niet. De actieradius die we met dit groepje hebben is al weer wat groter dan een aantal weken geleden. Je kunt het groepje op plekken brengen waar ze zelf waarschijnlijk nog niet eerder waren.

Sinds kort zijn er op de Maashorst een aantal moeflons uitgezet. Bij een van mijn duurlopen op donderdag ben ik er naar op zoek gegaan maar toen niet gevonden maar op deze morgen lopen we zomaar tegen het lijf. Ze zijn te schuw om er zo kort bij te komen om er een foto van te maken.

Zulke toevallige ontmoetingen maken een loopje weer extra leuk. Ook voor diegene die met mij samen liepen genoten er van. Ik moet ook zeggen dat het echt heerlijk loopweer was. Die niet met ons mee waren hebben echt een leuk loopje gemist.

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  tja… ik heb hier asfalt

 2. onehappyjogger schreef:

  ben toch echt wel jaloers dat jij in zo’n mooie natuuromgeving kan gaan lopen hoor 🙂

 3. kitty schreef:

  Had het maar even laten weten, was ik met je meegelopen, volgens mij had de trainer bij mij ook 90′ op het schema gezet ;-))

 4. Fred schreef:

  Dat zijn van die ontmoetingen die net iets extra’s aan een loopje geven!

 5. johannesdeloper schreef:

  Ik hoor iedereen, die op de vrijmarkt heeft loper schuifelen over pijnlijke rug en stramme leden, kun je dus beter een stukje gaan lopen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.