Tja…zo soms!

Geplaatst: 10/05/2012 in sport
Tags:, ,

Donderdagmorgen,

snel beter worden!

Een week geleden schreef ik mijn laatste blogje. Ben ik eigenlijk niet gewend. Meestal zijn er wel 3 per week. Maar zo soms zit het je niet altijd mee en kom je in een periode terecht die je eigenlijk niet wilt maar die je wel overkomt. Nu is het niet zo dat ik helemaal niet loop of train maar je actieradius wordt wel beperkter als je maatje, waar ik nu al meer dan 40 jaar mee getrouwd ben, niet helemaal gezond is. Dat heeft aardig wat invloed op je doen en laten.

De trainingen die ik verzorg voor de club dat is nog steeds goed te doen maar deelnemen aan wedstrijdjes die op de planning stonden die zijn voorlopig van de agenda verdwenen. Erg? Nou nee… dat valt alleszins mee.
Nu eerst maar weer eens in een rustiger vaarwater terecht zien te komen en dan zien we wel weer verder.

Gewoon meedoen!

Wat me wel enorm deugd doet is dat mijn ex-start to runners zo voortvarend bezig zijn om die 5,6 km te gaan lopen op woensdagavond 30 mei met “bernhoven loopt warm”. Gisterenavond liepen we met zeker 40 mensen het rondje om eens te zien wat men er in het algemeen van vond. Het zal ons zeker nog wat extra inschrijvers opleveren. Had ik van tevoren gedacht aan een 250 deelnemers dan durf ik nu , inclusief alle bedrijfsteamlopers, te denken aan het dubbele aantal. Zeer tevreden daarmee.

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  Logisch dat jij er bent voor je maatje… Sjan, veel en snel beteraschap gewenst

 2. Jacqueline schreef:

  Ik wens Sjan heel veel beterschap, hoop dat ze snel weer lekker in haar vel zit.

 3. Dannielle schreef:

  Beterschap voor Sjan!!!

 4. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  De beste wensen voor jullie gezondheid, want dat hangt waarschijnlijk nauw samen. Wel heel herkenbaar dat je dan weinig tijd over hebt. Ik vlieg momenteel ook heen en weer ivm diverse oudere familieleden in het ziekenhuis die de nodige steun kunnen gebruiken en dat kost veel tijd. Ik hoop dat je maatje goed herstelt en dat de rust spoedig wederkeert.

  Warme groeten,

  Dorothé

 5. onehappyjogger schreef:

  Wens Sjan héél véél beterschap van ons en verzorg haar maar goed. De zorg voor je maatje heeft voorrang op al de rest hé. Dat ze maar snel weer helemaal beter is! xxx

 6. Koen schreef:

  spoedige beterschap voor je maatje!

 7. toontje34 schreef:

  Ik wens haar ook heel veel beterschap en dat je je gewone ritme weer gauw kunt oppakken maar je maatje goed verzorgen is ook heel belangrijk.veel groetjes van mij nog

 8. gondaaa schreef:

  Sterkte voor je maatje! Wens haar beterschap…

 9. chris schreef:

  Dat Sjan maar snel weer beter wordt!

 10. fabjerennt schreef:

  Ik sluit me aan bij de ‘ondertitel’ van dat prachtige boeket rozen… Snel beter worden! Die rest komt dan vanzelf weer. Sterkte voor jullie allebei. En natuurlijk veel succes en plezier met ‘Bernhoven loopt warm’!

 11. RunningGerard schreef:

  Hoop dat je snel in wat rustiger vaarwater terecht komt. Had al begrepen dat dit de reden was waarom je niet in Gulpen was. Dit gaat echter boven alles. Sterkte en hoop dat er snel vooruitgang wordt geboekt.

 12. Esther schreef:

  Met zo’n trainer als jij, kan het niet anders dat ze zo enthousiast zijn!!
  Hopelijk komt het thuis snel in rustiger vaarwater en zien we je dan weer af en toe terug bij een loopje!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.