Geslaagde dag!

Geplaatst: 31/05/2012 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Hier mogen we door!

Alles nagenoeg opgeruimd wat we gisteren gebruikte voor Bernhoven loopt warm. Na een behoorlijk intensieve voorbereidingsperiode was het gisteren de dag van de waarheid, de uitvoering van wat we allemaal bedacht hadden. Sowieso had het aantal voorinschrijvingen al onze stoutste dromen overtroffen.
De dag begon vroeg met het in orde maken van het parcours buiten het terrein van het in aanbouw zijnde ziekenhuis. Daar konden we pas na 16.00 terecht dan stopten de bouwactiviteiten en konden we die van ons beginnen.

Alle stands, start/finish gebied helemaal klaar om van start te gaan. Het leek te mooi om waar te zijn dat er niks verkeerd zou gaan en jawel hoor om 18.45 u. van een van onze parcourswachten: “wat nu!! de slagboom is op slot!!” Een van de sleutelbeheerders van de Maashorst zou die van slot gooien. Kaartlezen is kennelijk een gave.
Niet dat we er niet door konden maar de doorgang nu wel beperkt van ruim 2 naar 1 meter. Via de speaker snel even de lopers van de situatie op de hoogte gebracht. Ook de beide parcourswachten daar via de telefoon geïnstrueerd.  Pfff…even een stressmomentje.

Niet alleen lopers waren er.

Dan om klokslag 19.00 u. het startschot door Bas van de Goor vertrokken er 750 loopsters/lopers voor 5.6 of 11.2 km. Er kwamen nog 110 na-inschrijvingen binnen. Nou  had ik een redelijk ervaren finish jury maar die vinden het toch ook een uitdaging om zoveel mensen handmatig te voorzien van een eindtijd zodat er een uitslag opgemaakt kon worden. Om 20.35 u. maar 5′ later dan de planning konden we aan de prijsuitreiking beginnen. In totaal 9 klassementen.
En vanmorgen stonden de uitslagen hier.  Complimenten voor hun werk.

Dan klaar? Nee…het hele bouwterrein moet nog leeg gemaakt worden want vanmorgen komen de eerst bouwers alweer voor zes uur. Om 22.00 u. spring ik thuis onder de douche. Goed gevoel aan overgehouden.

Mijn donderdagochtend duurloopje maar eens laten schieten. Ik kan mijn energie ook maar 1 keer vergeven.

Advertentie
reacties
 1. […] jaar rond deze tijd waren de voorbereidingen voor “Bernhoven loopt warm” in volle gang. Toen is in principe afgesproken om daar een jaarlijks terugkerend evenement van te […]

 2. ruud schreef:

  Een heel geslaagde dagje dus.
  Dat zal ook een heel goed gevoel geven

 3. Deborah Hamar schreef:

  Dat klinkt als een zeer geslaagd evenement! Leuk!!

 4. Marilotte schreef:

  Hoi Tiny,
  Gisteren was een geweldige ervaring. Na al die gezellige weken met de start to runners, was dit echt een mooi hoogtepunt. Dat er nog maar veel mogen volgen. Bedankt voor het organiseren!

 5. Esther van Duijnhoven schreef:

  Tiny, prachtige loop en wat een opkomst! geweldig gewoon. Hopelijk wordt dit een jaarlijks evenement! Complimenten voor de organisatie TOP!!!

 6. Peter schreef:

  lopers staan er zelden bij stil hoeveel organisatie er in zo’n wedstrijd kruipt.

 7. Paul Selten schreef:

  Hallo tiny,

  super avondje voor de lopers. mooi weer, beetje stoffig
  bedankt alle vrijwilligers voor de goede organisatie

  Paul Selten

 8. djaktief schreef:

  Hoi Tiny,
  Fijn dat je kunt terugkijken op een geslaagd evenement, want hebt er hard genoeg voor gesjouwd. Hebben al je start to runners het overleefd?

  groetjes,

  Dorothé

 9. johannesdeloperj schreef:

  Mooi dat goede gevoel aan alle kanten, daar doe je het voor!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.