Onbezonnen?

Geplaatst: 28/06/2012 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

Nu de vakantieperiode begint te naderen zijn er ook wel eens trainers die verstek moeten laten gaan. Dat was gisterenavond het geval. Mocht ik een invalbeurtje doen bij de groep waar ik in een grijs verleden eens bij trainde. Ik geloof niet dat er nog mensen uit die tijd meeliepen.
Dus vanavond, woensdag, hoefde ik niet meer na te denken over het programma. Het schema identiek dus ook de voorbereiding hetzelfde. Lekker gemakkelijk.
Een snel schema van 4 series 200-300-400 met 100 m dribbelpauze. Een schema dat uitnodigt om veel te snel te lopen. Om enige controle te hebben liep ik een serie met een groepje mee. Ja…nu konden ze het wel!

De laatste serie ging ik met een ander groepje. De laatste 400 dan. De 2 dames die op kop liepen zag ik naar elkaar kijken en hoorde bijna hun gedachte: “die lopen we eraf”. Dat dacht ik dus niet. Ze voerden het tempo op. De 2 volgsters konden maar amper blijven aanhaken. Nog een schepje erop. Met nog ruim 150 m te gaan ging ik ze in de bocht voorbij en zei: “jullie hebben A gezegd nu ook B zeggen en volgen”   Nog zeker 3 keer kon ik versnellen voordat ze de geest gaven.
Goed werk? Nee…natuurlijk niet maar ja soms laat je jezelf wel eens uitdagen. Wel heerlijk op blote voeten in het gras uitgelopen.

Donderdagmorgen,

Een kunstenaarscollectief heeft ieder jaar wel iets bijzonders op het programma staan. Dit jaar zijn het houten biechtstoelen die rond een boom gebouwd zijn. De bomen zouden een luisterend oor voor de biechteling moeten zijn. Maria liep langs twee van de biechtstoelen tijdens #bernhovenlooptwarm maar had er niet eentje gezien. Dus vanmorgen samen met Harrie maar eens een biechtstoelen rondje gelopen zodat Maria ze alle 8 gezien zou hebben.

Toen we om 8.30 u. van start gingen was het al drukkend warm weer. Na 8 biechtstoelen, Harrie wist die dingen feilloos te vinden, en 15 km verder weer thuis aan de koffie. Nou wordt het weer eens tijd voor een looprustdagje na 6 trainingsdagen op een rij.

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  Dat er uit lopen van die dames bewijst weer eens de enorme hoeveelheid fun die van jouw lopen afstraalt!
  Blote voeten lopen is ook fun, kijk eens of je er iets van kan oppakken waarmee je je techniek van geschoeid lopen kan verbeteren.

 2. onehappyjogger schreef:

  haha, leuk dat je die meiden er kon aflopen! ’t Zal ze leren 😉

 3. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Moest erg lachen om je versnellingsverhaal. Lekker dat je zo fit bent.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.