Gewoon doen?

Geplaatst: 01/07/2012 in sport
Tags:,

Zondag,

Nog een rondje op de baan.

Het zal in het begin van 2010 geweest zijn dat Leonie van den Haak vroeg om tijdens een van haar duurloopjes haar te voorzien van een bed en een bordje eten. Het werd uiteindelijk iets meer dan een duurloopje en het bordje voeding.
Het werd echt een van mijn beste loopmomenten ooit. De Be More Ultra Tour. Zomaar 5 etappes ergens in Nederland met de 4de etappe  in Uden.

De start was op zaterdagochtend. De route was die dag verdeeld in stukken van 10 km met op 15 en op 30 km een rust-en eetpauze. Een prima mogelijkheid om met een team te lopen van 6 mensen. Je kon de verdeling maken zoals je zelf wilde. Een schitterende loopdag werd het. Prima weersomstandigheden en een parcours naar tevredenheid. Ik zelf liep die dag voor het eerst in mijn leven een afstand van 50 km. Veel ultralopers kreeg Nederland er die week bij.

Nou zat ik afgelopen week met de gedachte eens te spelen of dat ik nog eens ooit die 50 km zou kunnen lopen zoals toen. Misschien willen er nog wel meer lopers mee? Of een team om het weer in estafettevorm te doen. Als ik alleen ga hoef ik niks te organiseren maar als er meer mee willen dan moet er iets  geregeld worden da’s wel duidelijk. Ik ga toch eens overwegen om het te doen.

Als je eventueel mee wilt dan laat je me dat toch weten dan weet ik ook of er iets te organiseren valt. Het voorjaar van 2013 lijkt me wel iets. Of zijn er andere meningen?

Advertentie
reacties
 1. ruud schreef:

  heb destijds de 1e etappe bij Kees meegelopen, was m’n eerste keer boven de marathon-afstand.
  als het zover komt lijkt het mij geweldig om ook een keer in die prachtige omgeving van Uden mee te lopen. Timing: net als destijds, eind maart, een paar weken voor de voorjaarsmarathons; is mij prima bevallen in 2010, met een snelle marathon vlak achter de BMUT toen!

 2. Mike vd Mark schreef:

  Lijkt me leuk Tiny! Helaas kon ik er in 2010 niet bij zijn maar dat zou ik dan graag in 2013 willen veranderen.

 3. Het is natuurlijk nog ver weg maar ik denk dat ik best nog wel eens 50 km met jou zou willen lopen ook voor mij net als voor vele andere was de Be More ultra tour een onuitwisbare ervaring

 4. Jan schreef:

  Het is niet veel anders dan toen op die prachtige zaterdag in 2010 geen idee of ik dat red 50km. Het lijkt me een geweldige uitdaging en dan zie ik wel hoever ik kom net als toen.

 5. Esther schreef:

  Of ik mee kan lopen weet ik niet, afhankelijk van hoe alles de komende tijd gaat.
  Maar als je iemand nodig hebt voor bevoorrading, een auto met drinken/eten onderweg, dan wil ik je graag helpen!

 6. djaktief schreef:

  HI Tiny,

  Meegaan daar heb ik mijn twijfels over want ik kan geen 50 km lopen. Maar je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt. Ik heb je blog nog doorzocht op die term, maar ik vond niks meer.

  groetjes,

  Dorothé

 7. Inge schreef:

  Ik ga graag mee! Als mijn trainer dit goed vindt 🙂

 8. kitty schreef:

  Zou heel graag de hele 50 km met je meelopen, maar ik weet niet of dat tot mijn mogelijkheden behoord… maar de helft of een kilometer of 30 zit er zeker in en loop ik graag met je mee!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.