Gewoon nat!

Geplaatst: 14/07/2012 in sport
Tags:

Zaterdagmorgen,

Veel natter kan al niet!

Tot nu toe in de maand juli van het jaar 2012 is het duidelijk. Gewoon een gruwelijk natte maand met om de andere training gewoon nat worden. Gewoon? Nee…niet gewoon nat maar zeiknat. Logisch dat op de Franse feestdag de kraan ook wel weer open zal staan.
Was het nog net aan droog toen ik naar de baan ging. De paar druppels die er vielen buiten beschouwing gelaten dan. En op het moment dat ik de poort van slot afdraai is het net of ik ook tegelijkertijd de kraan opendraai. Dan ga je afwegen. Vakantietijd,op een fout moment stevig beginnen met regenen. Het zal niet zo druk worden.

Het werd wel druk. Viel het in het voorprogramma nog wel mee was het met de kern echt bar en boos. Met bakken kwam het uit de lucht. Kan ik twee dingen doen. Op afstand onder de overkapping, maar droog, staan te kijken of kortbij tegengesteld aan de lopers mijn rondje maken. Och laat ik maar hetzelfde lot ondergaan als de rest. Gewoon zeiknat worden. Lotgenoten toch?

Advertentie
reacties
 1. Jan schreef:

  Nadeel van het trainer zijn lijkt me dat je niet altijd in beweging bent, lopen gaat meestal wel, alleen stilstaand merk je dat het niet fijn is.

 2. onehappyjogger schreef:

  ’t weer is echt niet normaal hé. Ik die mijn hoofddoel stel in het vroege najaar met het gedacht van altijd lekker warm en droog te kunnen trainen, valt me dat tegen, haha.
  Dapper dat je toch maar mooi mee met de bende in de gietende regen ging! 😉

 3. Deborah Hamar schreef:

  Goed zo!! hahah. Ik heb van de week even gewacht tot de bui over was 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.