Natje en droogje!

Geplaatst: 19/07/2012 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmorgen,

Dit maar voor laten gaan!

Je kunt er van alles over zeggen over de zomer tot nu toe maar als het in augustus ,september en oktober goed weer wordt, wat je de laatste jaren vaak ziet, dan hoor je niemand meer. Ja…dat het te warm is misschien.
Vanmorgen moest ik voor de verandering eens alleen op pad. Mijn loopmaatjes met vakantie of anderszins. Kon ik wel even wachten tot een enorme plensbui overgetrokken was.
Als ik daar in geweest was.

strandsimulatie maar dan zonder zee.

Rond 9.30 u. vertrokken. Drinken eten bij me om het even te overleven. Ik zou wel zien wat dit loopje me zou brengen. Geen plan. Geen doel. Gewoon rustig beginnen. Nu scheen er een waterig zonnetje. Kon in ieder geval de klep van mijn pet diep over mijn ogen trekken dan was het licht wat minder fel. Ook bij een regenbui blijf ik wat meer zicht houden.
Het rondje is afwisselend, los mul zand, stukje asfalt, heuvelrugje, plassen, modder vanalles zat er in.
Het liep eigenlijk best wel lekker.

Dus nooit meer droog.

Na een km. of 15 stop ik even om wat te eten en te drinken. Niet veel later een bui op mijn pet, gelukkig regende het niet zo hard als vanmorgen. Nu kom ik op een deel van mijn rondje dat ze aan het vernatten zijn. Langzaam wordt het grondwaterpeil hier wat omhoog gebracht. Je merkt het aan de vijvers en de poelen ze staan bijna vol. Ook de paadjes die gemaakt zijn door de Schotse Hooglanders zijn bijna volgelopen. Dat betekent voor mij gewoon kletsnatte voeten.
Met nog een 5-tal km’s te gaan kom ik nog een jongedame tegen die ooit een start to run sessie bij ons meedeed. Even kletsen. Ze liep nog steeds en ze vertelde me dat ze van haar bedrijfje nog wel een aantal cliënten door zou sturen naar de september uitvoering. Klantenbinding?

Na 2:56′ ben ik weer thuis. Mijn eerste 30-er na de Slachtemarathon. Op weg naar de Zeeuwse Kust.

Advertentie
reacties
  1. mo schreef:

    Goed zo. Altijd positief blijven hopen op mooi weer.

    Groet Mo

  2. onehappyjogger schreef:

    ik bid voor warme droge tropische omstandigheden in augustus, september en oktober…mijn weertje 🙂 alhoewel die frisse temperaturen (allé, 15° vind ik fris hé ;-)) ook wel leuk zijn om in te lopen, zolang het maar droog is 🙂
    Mooie training in ieder geval!! Ik blijf stikjaloers op jouw trainingsgebied! Zouden er toch eens samen moeten gaan trainen hé 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.