Special?

Geplaatst: 30/08/2012 in sport
Tags:, ,

Donderdagmorgen,

Niet het lastigste parcours?

Nu de najaarsmarathons weer naderen worden ook de duurlopen op donderdagochtend wat langer. Voor Harrie en mij stond er 25 km op de lijst. Nu wil het geval dat er een flinke groep van onze club traint voor de marathon van Berlijn, een week eerder dan de Zeeuwse kustmarathon, zij lopen hun lange duurloop op zaterdag en je snapt het al soms zijn er andere verplichtingen. Alternatief was om met ons mee te lopen. Ja….maar… wij lopen altijd op de harde weg en ook nog iets langzame. Past dat dan wel?
Natuurlijk past dat. Geen excuus zoeken. Dan lopen wij iets trager en zoeken niet ons allermoeilijkste parcours. Het werd uiteindelijk een heerlijk loopje en het deed ons deugd dat de gasten ervan genoten. Die gaan in Berlijn gewoon goed lopen.
Zouden ze nog eens vaker meegaan?

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Hi Tiny,
  Moest lachen om je foto-onderschrift. Als je daar traint dan loop je 2 minuten/km harder op asfalt later. Zo is mijn ervaring na Engeland tenminste. Ik kan off the road ook zeer waarderen nu. Ik loop regelmatig naast het fietspad om het te kunnen vinden, want hier is niet zoveel helaas.
  groetjes,
  Dorothé

 2. Deborah Hamar schreef:

  Wat gezellig om met zo’n grote groep te trainen. En om ook nog eens allemaal het zelfde doel na te streven.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.