Trainingsweek.

Geplaatst: 14/09/2012 in sport
Tags:, ,

Vrijdagmiddag,

sluisje

Na het afgelopen weekend met de start to runners en op zondag de EkoPlaza Keienloop gaan de trainingen gewoon weer verder.  Jaja… de Zeeuwse Kustmarathon komt al weer snel naderbij. Na deze week nog een pittige week en dan zitten de trainingen er weer op. Dan is het uitrollen naar 6 oktober.

Op maandag staat er een duurloopje op het programma. Nu in deze fase normaal 2 uur maar afgelopen maandag heeft bijna iedereen van deze groep op zondag meegelopen dus nu maar een uurtje. Komt op zich ook heel goed uit want een uurtje in het bos dat gaat nog net anders wordt het te donker.  Het hoeft vandaag niet langer te zijn. Ook het tempo laag. Een prima loopje dat niet veel inspanning kost. Vanavond iets bijzonders gezien of gehoord? Nou nee..eigenlijk niet. Alleen het was verschrikkelijk mooi weer om te lopen.

lekker om te lopen.

Woensdagavond op baan was het een stuk frisser. Nou is het dan ook wel zo dat je tijdens de kern van de training wel wat minder beweegt. Na de kustmarathon maar weer eens met wat groepjes meelopen. Krijg je het wat warmer van want ik hoorde tenminste niemand klagen over het wat frisser zijn.

Dan op donderdag de langste duurloop van de week. Vandaag 3 uur op de lijst. Thuis van start omdat mijn loopmaat een paar dagen met vakantie is. Vertrek ik thuis dan is een aanloop over het asfalt voordat we het bos of het natuurgebied in duiken. Toch ook een stuk met een verhaal. Een uniek stuk ook. De Peelrandbreuk en langs de Leijegraaf. Die al eens ooit meeliepen met een van onze webloglopen die kennen het stukje wel. Een paar paadjes redelijk onberekenbaar of je wel met droge voeten over komt.
Na een 5-tal km. ben je bij hetzelfde punt waar we anders ook het bos in gaan. Na  3uur en een kleine 30 km verder weer thuis. Nog 1 lange duurloop en het zit erop.

 

 

Advertentie
reacties
 1. onehappyjogger schreef:

  super gelopen op die wedstrijd afgelopen zondag zeg! En dan ondertussen al weer een 30 km in de benen, jawadde. Jij bent er al bijna vanaf, ik mag nog tot en met volgende week zondag beulen, hihi….En dan mag die marathon echt wel eens gaan komen hé!

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Lange duurloop in je uppie is ook mentaal een training vind ik. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar je loopgebied. Momenteel loop ik zelf vaak naast het asfalt bij gebrek aan trailpaadjes.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.