Schoenen?

Geplaatst: 15/09/2012 in sport
Tags:

Zaterdagmorgen,

Er was aandacht.

Vandaag de 2de bijeenkomst van onze starters. We verzamelen dan in de winkel van Intersport en de deelnemers krijgen een korte uiteenzetting waar hardloopschoenen aan moeten voldoen. Ja…ook wordt er aandacht geschonken aan de nieuwste ontwikkelingen.

Maar goed even terug naar vrijdag. Belt iemand van de winkel een van zijn schoenenleveranciers op: “Wanneer komt de serie testschoenen?” “Testschoenen?” Het werd aan de andere kant van de lijn angstvallig stil. Om een lang verhaal kort te maken ze waren niet onderweg en er zouden dus op zaterdagmorgen ook geen schoenen zijn. Nog vanalles werd er ondernomen om toch niet zonder te staan maar helaas. Niks nie schoenen. Ze zijn nu vastgelegd voor over 2 weken als de clinic in het teken van kleding staat.

Nu kun je een presentatie ook wel verzorgen zonder die serie schoenen. Met een niet aflatend enthousiasme gebeurde dat ook. En dan wordt het altijd even spannend want er is een loterijtje met een aantal prijsjes met als hoofdprijs een paar hardloopschoenen.

Dan voor een uurtje het nabij gelegen park en grasveld op voor de tweede training. Je ziet nu al vooruitgang tov van vorige week. In ieder geval het lef om wat meer moe te worden.
Volgende week weer!!

Advertentie
reacties
  1. Eerst maar een paar traditioneele stappers en dan later kijken, hoe minimaal je kunt gaan om beter en technischer te kunnen lopen.

  2. RunningHans schreef:

    Schoenen zijn belangrijk, ook voor fanatieke starters

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.