Run to the start!

Geplaatst: 29/09/2012 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

Komt dus goed!

Als ik vanmorgen mijn verhaal voor de starters begin lijk ik meer op een boodschapper van slechte berichten. Waren er 2 weken geleden de serie test schoenen er niet en ondanks de toezegging dat ze er vandaag wel zouden zijn waren ze er niet. Nu doorgeschoven naar volgende week. De volgende boodschap was het er niet zijn van de shirts voor de deelnemers. Ja…maandag kwamen ze binnen. Vroeg nog aan de koeriersdienst: “zijn er niet 2 dozen?” “Nee” was zijn antwoord.
De doos opengemaakt en kom de paklijst tegen van de diabetesgroep. Dat klopte als een bus. De volgende paklijst dan. Huh…33 shirts? Dan kom ik er bijna 70 te kort. Onmiddellijk een mail naar  de start to run organisatie en al snel kwam de aap uit de mouw. Kennelijk was er door de leverancier iets fout gegaan en alle locaties(130) hadden een verkeerde levering gehad. De complete zending retour. Ben benieuwd volgende week.

Volgende week. Ander werk!

Het volgende slechte nieuws was de regen die op dit ogenblik met bakken uit de hemel kwam. Nou ja…de starters zijn het nog niet gewend dat er onder alle omstandigheden gelopen wordt. En het kwam goed uit dat het onderwerp kleding op het programma stond. Want slecht weer is er niet. Slechte of op z’n minst niet de juiste kleding dat is er wel.

Uiteindelijk werd de soep weer niet zo heet gegeten als dat hij werd opgediend want in de loop van de training kwam er weer een waterig zonnetje door het wolkendek. De groep vandaag ook het voorstel gedaan om een 6-tal vrijdagavonden door te gaan met met de trainingen om zich voor te bereiden op een crossje van ongeveer 5 km eind november. Het is ook een project van de Atletiekunie om lopers wat verder op het loopspoor te krijgen dan 20′ te kunnen hardlopen.

Volgende week zaterdag moet ik mijn werk uit besteden. Is in goede handen daar ben ik zeker van. Dan staat de Zeeuwse Kustmarathon weer op mijn werklijst! Ik heb er zin in.

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Vervelend om de lopers steeds teleur te moeten stellen. Maar eenmaal alles compleet is en uitgereikt kan worden…. 😉
  Heel veel plezier in Zeeland.

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Ai, vervelend als die organisatie zo in de soep loopt buiten je wil om. Hopelijk kan je op wat begrip rekenen van de lopers. ‘k Wens je alvast heel veel succes in Zeeland volgende week. Doe dat goed!

 3. Jan schreef:

  Grappig gisteren kwam ik ze tegen de Alkmaarse ‘start to runners’ , moest meteen aan jou denken, gelukkig hadden de ‘onze’ het droog, maar wel allemaal een ander shirt aan…

 4. kitty schreef:

  Tja die start-to-runners, Je hebt het er maar druk mee..! Veel regelen en organiseren behalve datgene dat zich niet laat organiseren: het weer!!
  Zelfs na 4 jaar lopen aarzel ik nog steeds als het buiten pijpenstelen regent aarzel ik nog steeds om naar buiten te gaan, maar als ik dan eenmaal buiten ben, heerlijk.
  Gesproken over het weer; we zullen zien wat het wordt in Zeeland. Ik probeer op het plekje te staan waar ik vorig jaar ook stond!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.