’n Stapje verder!

Geplaatst: 16/10/2012 in sport
Tags:, ,

Dinsdagavond,

Het was afgelopen zondag wel een mooi supportersdagje daar in Eindhoven. Aardig wat deelnemers van onze club. De meeste overigens op de HM. Tegen het einde was het wel behoorlijk koud.

’n Stapje verder? Dat vroegen zich een 100-tal starters afgelopen zaterdag af na hun testloop op 3 km.  We hadden ze 2 mogelijkheden aangeboden. De mogelijkheid met de minste omwegen gewoon een lidmaatschap aangaan en instromen in een van de recreantgroepen. Het kost wel enige moeite voor zowel de instromer als voor de trainer van de desbetreffend groep. Maar ja…krijg je iemand zo maar van de straat kost dat ook moeite. 20′ hardlopen dat kunnen ze, dat bewezen ze afgelopen zaterdag.

De andere mogelijkheid is jezelf aanmelden op de site www.runtothestart.nl Een landelijk project van de atletiekunie om de start to runners een vervolgtraject te kunnen aanbieden. De locaties die er aan mee doen kunnen hun trainingsmoment zelf kiezen in tegenstelling tot bij start to run. Ook kunnen ze zelf kiezen hoeveel trainingsdagen deze clinic duurt.  Of 6 of 8 of 10 trainingen. De bedoeling is dat je naar een loopevenement toewerkt.  Nu doen wij dit najaar voor het eerst mee. Ons doel is een crossje te lopen op 25 november. De Pnemcross.
We dachten aanvankelijk met 30 plaatsen voldoende ruimte te hebben maar al snel bleek dat we hier te kort aan hadden. Nu is het aantal plekken opgerekt naar 40 en is nu nagenoeg vol.

Vrijdagavond op 19 oktober gaan we voor 6 weken van start.

Advertentie
reacties
  1. kitty schreef:

    Toch leuk als de voormalig start-to-runners ervoor kiezen om er een vervolg aan te geven! Toch te danken aan jullie!

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Leuk dat er zoveel enthousiastelingen zijn die zich hebben ingeschreven. Veel succes ermee!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.