Plannen!

Geplaatst: 18/10/2012 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

Zand in je schoenen?

Wat een lekker rondje vanmorgen. Jasje aangedaan maar de eerste km al spijt. Te warm! Het regent weliswaar heel licht maar dat deert niks. De temperatuur is gewoon hoog. Het herstel van de marathon lijkt zich goed door te zetten. Het liep erg gemakkelijk.

Nu lopen de najaarsmarathons al weer op zijn einde. Ja…Amsterdam en Etten-Leur komen er nog aan. Voor een groot aantal lopers nog werk aan de winkel. Je ziet ook dat de plannen voor 2013  al weer gemaakt worden. Op de verschillende sites zie je de data al voorbij vliegen. Bij sommige evenementen moet je er gewoon vroeg bij zijn anders zitten ze vol.

Maar ja… daarom wil ik  al in een vroeg stadium kenbaar maken dat er dit jaar weer een weblogloop in Uden is. De laatste zondag van februari, het komende jaar de 24ste, is de gewoonte. Ook in 2013 wijken we daar niet vanaf. Deze loop is over een afstand van 30 km verdeeld over 2 stukken. De start zal rond een uur of 12 zijn. Er wordt als complete groep gelopen met een tempo van om en nabij 10km/u.
De eerste 5 km gaan over verharde wegen daarna lopen het natuurgebied Bedaf in. Het parcours is in dit gedeelte wat heuvelachtig en enig los en mul zand. Na 16 km is er stop waar iedereen wat kan eten en drinken. Natuurlijk kun je ook tot hier lopen of hier pas starten.

Het kan hier aardig koud zijn!

Het tweede deel brengt ons naar de Maashorst. Waarschijnlijk lopen we hier ook wel Schotse Hooglanders of wilde paardjes tegen het lijf. Via een natuurcompensatie gebied voor de aanleg van de A50 en het centrum van Uden zijn we na iets meer dan 30 km weer thuis.

Hier is de mogelijkheid om lekker te douchen. Uiteraard is er na de douche ook wat te drinken en te eten. Mocht je zin hebben om mee te doen dan kun je hier even een lijstje invullen om een en ander in goede banen te leiden. Ja…. het duurt nog een tijdje maar je kunt het maar alvast meenemen in je plannen voor 2013.

Advertentie
reacties
 1. […] want ik wil eind februari graag meedoen aan de blogloop in Uden van 30 km en dan moet ik toch wel zeker die HM goed in de benen hebben […]

 2. […] wil ik weer een echte 1,5 uursloop draaien want ik wil toch proberen om de 30 km blogloop van Tiny te kunnen halen die eind februari gepland staat. En zondag loop ik ook. De eerste looprustdag staat […]

 3. […] voor 2013 heb ik nog niet behalve deelname aan een blogloop van Tiny maar ik moet nog even afwachten hoeveel kilometers haalbaar zijn voordat ik me opgeef. In januari […]

 4. […] zal ze maar niet opnemen in de webloggersloop. Zou te pittig gaan worden denk ik.  Met het vaste groepje van donderdagmorgen zeker nog wel eens […]

 5. ruud schreef:

  Ach, noteer mij ook maar weer.
  Leuk dat je het weer organiseert, en vind het leuk om ook weer van de partij te zijn. Gezellig!

 6. hardlopendeboer schreef:

  Qua afstand past het natuurlijk prima, wat de gezelligheid betreft helemaal, nu checken of het daadwerkelijk in de agenda past.
  Kom ik op terug, maar is reeds met potlood genoteerd.

 7. Cremke schreef:

  Toch geen 50? Deju toch, maar ben er wel bij als alles loopt als gepland

 8. […] stip genoteerd op 24/2/2013: de Weblogtraining van coach Tiny himself (info: zie hier) als de conditie het tegen dan toelaat (altijd twijfelachtig bij mij in die periode), ga ik er mee […]

 9. onehappyjogger schreef:

  het staat al met stip genoteerd in m’n agenda en wie weet wel voor de volle 30 km? 😉

 10. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Datum genoteerd, maar hoeveel weet ik nog niet… ik heb nog geen marathonplannen 😉 Leuk dat je het weer organiseert.

  groetjes,

  Dorothé

 11. Jacqueline schreef:

  Aaahhh nee toch, voor de eerste keer in 5 jaar zal ik de weblogloop in Uden moeten missen. Hij is gelijk met de trail by the sea waar ik mij al voor heb ingeschreven… balen.

 12. Jan schreef:

  Hij staat in de agenda Tiny, de weblogloop, mooie duurloop op weg naar Rotterdam (of andere voorjaarsmarathon)

 13. Julie Mestdagh schreef:

  Ha, leuk nieuws! Ik kon er dit jaar helaas niet bij zijn maar plan het voorlopig wel in m’n agenda voor volgend jaar. ‘k Kan zo’n lange duurloop van 30km wel gebruiken als training voor de 6u loop van Stein. Ik laat zo snel mogelijk iets weten.

 14. kitty schreef:

  Mooi dat gedeelte van mijn agenda is nog leeg… hij gaat erin! Ik ga natuurlijk voor de 30 op weg naar Rotterdam!

 15. Bjorn Paree schreef:

  Leuk !! Dat wordt 30km op zondag – en misschien nog iets op zaterdag 😉

 16. Esther schreef:

  Ik liep vanmorgen ook met een jasje, maar na een km hing het ding rond mijn middel. Neem ik eens een jasje mee, is het niet eens nodig 🙂
  De weblog loop staat met potlood in mijn agenda, de halve afstand moet te doen zijn, maar aan het tempo moet ik nog even hard werken!!

 17. Jaco schreef:

  Je mag mij noteren voor de volle 30KM.Geen half werk zoals vorig jaar.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.