Voorbereidingsloopjes.

Geplaatst: 22/10/2012 in sport
Tags:, , ,

Zondagmorgen,

Zondagmorgenstartpunt!

9.30 u. Openluchttheater Naat Piek aan de Pnemstraat de uitvalsbasis voor een 4-tal trainingsgroepen. Onze groep vandaag een 20-tal mensen groot. Over een maand staat de eerst cross weer op stapel. Bij deze training maar eens even wat kracht op zien te doen. Na een paar km. inlopen en enige oefeningen kon de kern van de training beginnen.

Een klein rondje dat ik liep op tempo net iets onder 1’30”. Hier zit een pittig klimmetje in en de rest van het rondje niet echt een ondegrond om zo maar meteen van te herstellen. Daar gaan we voor 8′. Verdorie da’s behoorlijk pittig. Na die 8′ verzamelen en even wat rust. Weer 8′ maar dan andersom. Zeker niet minder pittig. Pff…t.

Het volgende rondje is net iets korter maar de bult erin zeker niet lager. Die kom ik in 8′ een 7-tal keer tegen. Dit gaat andersom ook nog eens. Maar dan is het ook op. Niet alleen bij mij maar bij de rest ook wel.
Ik kom er vandaag wel achter dat de Zeeuwse Kustmarathon goed is verteerd.

Maandagavond,

En paar keer op en af!

Wat een prachtig weer was het vandaag. Ik had eigenlijk heel veel zin om overdag al een duurloopje te maken maar ja..samen met de groep dat heeft ook zijn charmes. En het weer was er vanavond ook niet veel minder op alleen het was donker.
Met de groep zijn we op weg naar de Zevenheuvelenloop. Zelf loop ik die dit jaar eens niet. Na minstens 20 keer maar eens de supporter uithangen.
Om een beetje hellingen te simuleren moeten we het hier doen met een viaduct om wat omhoog en omlaag te kunnen lopen. In de 70′ die we vanavond liepen zaten er 3 in. Niet dat we 3 verschillende viaducten liepen maar je kunt een paar keer op en af. Heb je  er ook 3 gehad toch.

Morgen maar weer eens wat looprust nemen.

Advertentie
reacties
  1. johannesdeloper schreef:

    Hoop je weer eens te zien in Nijmegen!

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Ha, die zevenheuvelenloop. Staat al heel lang op m’n verlanglijstje. Was al 2x ingeschreven, maar in 2007 moest ik onverwacht naar Jordanië voor het werk net dan en vorig jaar was m’n papa net overleden en had ik geen zin. Derde keer goede keer? Misschien moet ik volgend jaar effectief eens meedoen, ik heb er al veel goeds over gehoord.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.