Lustrum vergeten!

Geplaatst: 30/10/2012 in sport
Tags:, ,

Lopeloze dinsdag,

Ben absoluut geen sneeuwliefhebber maar dit liep toen wel formidabel mooi!

Afgelopen week dacht ik eens even te kijken hoe lang ik nou eigenlijk wat blogjes post. Ik kwam er achter dat mijn eerste berichtje dateerde van 21 oktober 2007. En nu is het bijna de laatste dag van oktober dus ben ik dit lustrum gewoon vergeten.

Destijds maakte ik een account aan bij web-log.nl en schreef wat over mijn trainingen. Het duurde best een tijdje voordat iemand op het idee kwam om eens wat te lezen of te reageren. Gaandeweg kwamen er wat meer bezoekers en lezers. Na een paar jaar had ik er al eens over lopen te denken om over te gaan op iets anders.Maar ja..wat? Ik wist het niet. Wat me ook tegenhield was dat een gratis account geen exportfunctie had. Op zijn minst was die niet geactiveerd. Dus bij overstappen zou ik al mijn verhaaltjes kwijt zijn geweest. Daar had ik nou eigenlijk ook niet zo heel veel zin in.

Totdat web-log liet weten, om welke reden dan ook, dat ze over moesten stappen op wordpress. Ook wilde ze van het streepje af. Toen ik dat las dacht ik bij mezelf laat ik maar eens wat gaan proberen met wordpress dan ben ik straks wat voorbereid als ze over gaan.
Op een bepaald ogenblik kwam ik er bij toeval achter dat de exportfunctie wel actief was geworden. Toen heb ik dus alle verhaaltjes en foto’s geëxporteerd naar wordpress. Zoals bekend is de migratie van web-log naar weblog een grote lijdensweg geworden en was het maar zeer de vraag of niet iedereen alles kwijt was.
Nu schijnt het toch wel weer te werken.
Het laatste berichtje dat ik gepost heb bij web-log is deze geweest.
Op dit moment staan er dus na ruim 5 jaar 862 berichtjes in met bijna 10000 reacties. Nog steeds vind ik het leuk om te doen.

Advertentie
reacties
 1. valeriaanEdith schreef:

  Altijd leuk om terug te blikken.

 2. Jan schreef:

  en het blijft leuk je verder te volgen!

 3. ruud schreef:

  lekker door blijven gaan Tiny met bloggen, altijd leuk om te lezen.
  En dankzij dat bloggen; bestaat er nu zoiets als een bloggersgroep, een weblogloop…..
  Hartstikke leuk!

 4. patrician46 schreef:

  Gefeliciteerd met je lustrum!!! Ik volg je dan weliswaar nog niet zo lang, maar ik hoop nog veel van je te mogen lezen!

 5. Bjorn Paree schreef:

  21 oktober 2007 ? Die dag (zondag) liep ik mijn allereerste Marathon – in Amsterdam !

 6. toontje34 schreef:

  Gefeliciteerd met je schrijf/blog lustrum vind het altijd er plezierig om je blog berichten te lezen ga vooral zo door.

 7. runninggerard schreef:

  Gefeliciteerd blogger van het eerste uur. Het is super om je blogs te lezen.

 8. Ibolya Lautenslager schreef:

  Congrats!! Blijf schrijven dan kan ik met plezier blijven lezen!

 9. Julie Mestdagh schreef:

  Proficiat met je lustrum Tiny. Ik kom hier met plezier lezen en reacties nalaten. Blijven lopen en schrijven!

 10. margriet brugman schreef:

  Hallo Tiny,
  Ik lees je blogs en tweetberichten. Gefeliciteerd met je lustrum. Ikzelf heb (nog) geen eigen blog. Mijn verslagjes post ik op Looptijden.nl.
  Vriendelijke groet,
  Margriet Brugman

 11. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Een lustrum bloggen is zeker een felicitatie waard. Knap die continuïteit. Ik weet niet of ik dat ga halen ooit.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.