Vrijwilligers!

Geplaatst: 01/11/2012 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Ging er in als koek!! 

Je kunt het wenden of keren zo je wilt een club draaiende houden kun je niet zonder de inzet van vrijwilligers. Nou hebben wij binnen onze club nog niet zo heel veel reden tot klagen. Het lukt ons nog  redelijk om een behoorlijk aantal zaken te bemensen. Zo verwachten wij van onze leden een inzet van 5 vrijwilliger uren per jaar. Alle werkzaamheden kunnen daar onder vallen. Een artikel schrijven voor ons clubblad valt daar bv al onder. Zo ook een middag of avond helpen in de kantine.  Kortom alle denkbare werkzaamheden.
We hebben een commissie die de gewerkte uren registreert.

Nu is onze kantine op woensdagavond niet open omdat de bezetting van bezoekers zo laag is dat bij wijze van spreken de omzet nog niet eens voldoende is om de elektra voor de verlichting te kunnen bekostigen. Dus niet de moeite om hier vrijwilligers voor in te zetten.Maar af en toe dan schenken we op tijd de nodige aandacht aan de opening van de kantine. We zorgen er voor dat er iets lekkers bij is. Gisterenavond was het weer eens zover. Het was lekker druk en er werd behoorlijk bijgekletst. Ik had zelf een grote appelplaattaart gebakken. In amper geen tijd als sneeuw voor de zon verdwenen. Over een paar maanden nog eens herhalen.

Vanmorgen ook weer een duurloop gemaakt van nagenoeg 90´door het natuurgebied Bedaf.  Al vast wat nagedacht over fartlek training die zondag in dit stukje gaat plaatsvinden. Af en toe wil de groep hier een training hebben. Gaan ze weten ook ;-
Tegen het einde ook nog nat geworden ook maar ja wie werd dat vandaag niet.

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  Ziet er goed uit… Bij ons moet er ook vrijwilligerswerk gedaan worden, echter blijven er altijd mensen die zich meer inzetten dan anderen

 2. RunningHans schreef:

  Een prima taartje zeg….. Bij ons is vrijwilligerswerk ook verplicht….. Ze zijn hard nodig, de mensen die zich meer dan een ander inzetten

 3. patrician46 schreef:

  Ziet er goed uit die appelplaattaart!!! Hopenlijk smaakte hij net zo goed als hij eruit ziet. En inderdaad, zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging.

 4. djaktief schreef:

  Ziet er lekker uit Tiny. Ze mogen bij jou ook wel eens een taart afleveren voor alle energie die je in je club stopt.

  Groetjes,

  Dorothé

 5. Julie Mestdagh schreef:

  Mmmmmm, appeltaart, ziet er lekker uit. Altijd lekker na een training, heb ik vandaag ook kunnen merken toen we na een lange duurloop bij vrienden werden verwacht, waar we getrakteerd werden op taart en wafels! Zalig!

 6. kitty schreef:

  Zonder vrijwilligers kan een club niet draaien (en toch zijn er nogal wat ouders die zich allerlei bochten wringen om onder een paar uurtjes bardienst uit te komen…)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.