Blijmoedig?

Geplaatst: 06/11/2012 in sport
Tags:, , ,

Dinsdag,

Het eerste viaduct van de twee!

Gisteren had ik het niet. Ben ik normaal redelijk blijmoedig van aard maar gisteren was het zo’n dag dat ik dat miste. Het zal wel niet zo erg geweest zijn maar ik had het gevoel of alles fout liep. Het was nat, het regende. Mistroostig weer. Zo voelde ik me dan ook.
Bij het boodschappen doen net het schap leeg van wat ik eigenlijk nodig had. Geen halve broden van het soort dat ik wilde hebben. Dan maar hele mee en thuis halveren. Dat moet wel anders passen ze niet in de vriezer.
Zo’n dag dus. Een dag van niks. En dan staat er nog een duurloop voor vanavond op de lijst. Dat belooft wat. Maar ja… het weer klaart enigszins op en mijn humeur eigenlijk ook wel. Het is heerlijk loopweer geworden. Ja… donker dat wel. Als we eenmaal zo onderweg zijn en al kletsend kom ik tot de ontdekking dat we met 3 man op kop lopen. Ervaring zeg je? Ik ben de jongste van de drie en samen zijn we 201 jaar oud. Even later moeten we van de kop af het tempo ligt wat aan de hoge kant. Uiteindelijk een mooie duurloop, met een paar viaducten erin, van bijna 15 km in net geen 1:30′. Nijmegen ze komen er aan!!

Advertentie
reacties
 1. jan schreef:

  Heb je door te lopen toch weer een goede draai weten te geven aan zo’n dag waar schijnbaar alles verkeerd loopt!

 2. kitty schreef:

  haha het eerste dat bij mij opkomt “ouwe taaie” maar dat wel met heel veel respect! Goeie grond daar!
  Enne zo’n off-day hebben we allemaal wel eens, mijn geruststelling is altijd dat ook zo’n dag weer gewoon voorbij gaat en er altijd weer een nieuwe is (maar een lekker loopje zal daar zeker bij helpen)!

 3. Julie schreef:

  Zo zie je maar weer dat lopen vaak helpt om je humeur een boost te geven. Een off-day, stress, verdriet of weet ik veel wat…. een rondje lopen brengt vaak soelaas. Proficiat met jullie gezamenlijke 201 jaren, indrukwekkend 😉

 4. John schreef:

  Aan het eind van de dag loop je dan toch lekker weer het koppie leeg. Waar lopen allemaal goed voor is 😉

 5. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Ik had je toch niet aangestoken met mijn maandag? Het ging vandaag/dinsdag eigenlijk net zo rampzalig verder met allerlei dingen die in de soep liepen, maar ik kon het vandaag beter verwerken. Fijn dat je van het lopen opgeknapt bent in ieder geval. Ik heb een hele rare week en loop pas morgenavond weer, terwijl ik dat eigenlijk nooit doe. Ik hoop dat dat me letterlijk en figuurlijk wat vooruit helpt.

  Keep running en groetjes,

  Dorothé

 6. Fred schreef:

  Heel herkenbaar Tiny, zo’n off-day. En dat sombere weer helpt niet bepaald om de stemming te verbeteren. Maar er is een lichtpuntje: over anderhalve maand gaan de dagen weer lengen! Ander lichtpunt: we blijven lopen!

 7. Esther schreef:

  Volgens mij reden genoeg om op de mindere dagen blij van te worden: de oudjes lopen nog best goed, daar kan menig jonkie een voorbeeld aan nemen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.