Zevenheuvelenloop!

Geplaatst: 08/11/2012 in sport
Tags:, ,

Donderdag,

Deze is nog van vorig jaar!

Afgelopen week zijn de startnummers naar alle deelnemers gestuurd. Dus de nervositeit neemt toe. Ook het aantal vragen over hoe een laatste week voor de wedstrijd door te brengen en wat nog te doen of juist niet te doen. Zeker voor de mensen die deze loop voor de eerste keer gaan doen.
In elk geval mocht de baantraining van gisterenavond nog gewoon gedaan worden. Ook mag er nog een duurloop gemaakt worden in het weekend tot uiterlijk maandagavond.
Train je nog op de baan of op dinsdag- of op woensdag- of donderdagavond doe je nog gewoon mee maar dan op een lager pitje. Op zaterdag nog even zorgen dat je hoofd recht op je lijf staat dan ben je er klaar voor.

Zelf loop ik dit jaar niet mee. Ik heb er meer dan 20 keer gelopen nu eens een keertje niet. Waarschijnlijk ga ik er supporteren. Hoeveel clubgenoten ik er kan spotten? Er zullen er zeker wel 50 meelopen maar of ik ze allemaal zie? Waarschijnlijk niet! In ieder geval allen heel veel succes gewenst!

 

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  20 keer gelopen??… ik maak mijn debuut….. ben benieuwd

 2. patrician46 schreef:

  Succes met supporteren!!! Wel fijn dat je in elk geval aangeeft wat wel en niet te doen voor de 7^^ loop!

 3. Julie Mestdagh schreef:

  De zevenheuvelenloop wil ik echt graag eens meedoen. Al 2 ingeschreven en al 2x verhinderd (buitenland voor werk en overlijden papa). Derde keer goede keer? Misschien volgend jaar! Veel plezier met het supporteren!

 4. djaktief schreef:

  20x is wel heel vaak Tiny, maar Nijmegen my hometown is mooi, leuk en fijn publiek. Ik deed vroeger de vierdaagse 3x en liep 2x de Zevenheuvelenloop en 1x de Mariekenloop. Het ligt voor mij te ver vanuit Rotterdam, want dat kost dan een hele dag.

  Leuk dat je zo coacht én supportert.

  groetjes,

  Dorothé

 5. toontje34 schreef:

  Ook ik dit jaar ben ik er niet bij ga lopen de Montferland run ook 15 km op 2 december en is ook heuvelachtig en een mooie omgeving.wens jou hardloop collega’s veel succes in Nijmegen bij de Z^^

 6. kitty schreef:

  Gaat best goed komen met de runners op de 7^^! Veel succes voor je club genoten…!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.