Wat een zondag!

Geplaatst: 11/11/2012 in sport
Tags:,

Zondag,

het zonnetje komt er bij!

Toen ik vanmorgen wakker werd voelde ik het al. Dit gaat een mooie zondag worden. Het was nog wel aardedonker maar ik zag toch dat het bladstil was en amper een wolkje te zien.
Een paar uur later ben ik bij Naat Piek en heb de training al in mijn gedachte klaar. Niet de training die eigenlijk op het planning stond. Een mtb-tocht en een veldrit stonden dat plan in de weg. Maar de Maashorst is wel zo groot dat we een stuk kunnen vinden zonder dat we veel last hebben van elkaar.
Gewoon iedere sporter zijn ding en de ruimte.
Na de warming up van een paar km. de eigenlijke training. Iedereen kent de route naar de putten van Hofmans. In een 5-tal groepjes van 5-6 man een half uur heen en een half uur weer terug. Maar dat zou wel al te simpel zijn. We doen de 1ste min een DL1 tempo de volgende 2′ lopen in je 10 km tempo en zo wissel je iedere keer af. Wat gaan op een bepaald moment de rustige minuten snel voorbij en de tempo minuten lijken gewoon veel langer te duren. Zo twintig keer van tempo wisselen is geen kattenpis. Je zou er moe van worden;-) In het zonnetje lopen werd zelfs lekker warm. Ik vond het een heerlijke training.

Ook in de middag is het prachtig weer. Goed voor een boswandeling van 10 km. Kortom de meters zijn weer gemaakt op deze mooie zondag in november.

Advertentie
reacties
  1. onehappyjogger schreef:

    dat is echt genieten hé, zo’n fijne trainingen in het herfstzonnetje

  2. Deborah Hamar schreef:

    Het was zeker heerlijk wandel en loop weer. Zelf heb ik een rondje door de polder met het paard gedaan. De hardloopschoenen gaan straks weer aan.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.