Ouder(s)?

Geplaatst: 23/11/2012 in sport
Tags:,

Vrijdagmiddag,

Ooit even mijn “suikerspin”

Vanavond is het de laatste training alweer voor de deelnemers aan ons project van Run to the Start. Na de training gaan we even verzamelen in de kantine om er een mooie afsluiting van te maken. En dan is er voor hun zondag het uur van de waarheid. Hun wss. eerste deelname aan een wedstrijd. En nog wel een heuse cross. Nee… niet onze allerzwaarste maar toch. Ik denk dat ze bijna allemaal tot nu toe alleen maar op de baan of op verharde ondergrond gelopen hebben. Nu dus de Pnemcross over een rondje van 1620 m maximaal 6 keer te lopen. Het streven van deze lopers is om er minstens 3 te lopen dan is er aan de doelstelling voldaan.
Naar mijn mening gaat ze dat wel lukken.
Jammer dat ik er zelf niet bij ben. Ik mag zelf in Geldrop aan de start verschijnen.

Als je zulke groepen begeleidt en je ziet hun gegevens dan begint er wel eens een lampje te branden. Dan weet je plotseling uit welk nest ze komen. Dan blijkt dat je met hun vaders of moeders in de klas hebt gezeten of samen gevoetbald of nog anders….. Ga je dan eens kijken naar hun manier van lopen of optreden dan zijn er zeker tekenen van herkenning. Vaak zijn het nu zelf vaders en moeders. Een hartstikke druk leven en nu aan het lopen om de spanning en de stress wat te reguleren. Keileuk!

Advertentie
reacties
  1. Jan schreef:

    Een echte wedstrijd gaat altijd sneller en meestal beter dan tijdens de training!

  2. djaktief schreef:

    Veel plezier bij ’t is voor niks Tiny. groetjes, Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.