Trainingen gaan altijd door tenzij…

Geplaatst: 05/12/2012 in sport
Tags:, , ,

Woensdag,

Ja...dit is glad. Spekglad!

Ja…dit is glad. Spekglad!

Nog al eens ooit krijgen de trainers van de recreantgroepen de vraag of de trainingen altijd doorgaan? Meestal krijgen ze een kort maar krachtig antwoord. Ja. Volgende vragen.
Ook in de vakanties of als het regent of als het sneeuwt of als de baan bevroren en spekglad is? Yeps…ook dan gaan de trainingen door.

Het kan dan wel zo zijn dat we niet op de baan trainen maar gelukkig is het park rond ons stadion groot en ruim genoeg om er riant bezig te kunnen zijn. Nog niet helemaal gerustgesteld worden en er nog wel een paar voorbeelden aangehaald of dat de trainingen dan toch wel door zouden gaan?
Nou zijn er natuurlijk altijd wel uitzonderingen. Bv. als er een fikse onweersbui losbarst dan wordt iedereen van de baan gehaald en wordt er geschuild of als er een laag ijzel gevallen is zodat je nog niet eens veilig de deur uit kunt gaan . Dus je zou kunnen zeggen daar waar de veiligheid in het geding is dan houdt het helemaal op.

Vanochtend was het zo’n morgen dat de baan bevroren was en met de regen van gisteren was er niet op te lopen. Spekglad. De trainer trekt met z’n groep naar het park en doet daar zijn training. Dat zou vanavond ook zo maar het geval kunnen zijn.
Ben toch wel benieuwd wat er zoal op komt dagen op pakjesavond. Voor de trainers gaat de training altijd door. Een mooie surprise training van maken.

Advertentie
reacties
  1. […] Trainingen gaan altijd door tenzij… […]

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Geen doetjes, die trainers 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.