Hoezo dat?

Geplaatst: 12/12/2012 in sport
Tags:,

Woensdag,

Nieuw shirt voor mijn verzameling

Nieuw shirt voor mijn verzameling

Na de formidabel leuke avond met de onthulling van onze kampioenenwand ons atletiekcafe en mijn afscheid als start to run coördinator en mijn gemiste duurloop op deze avond moest er op dinsdag gelopen worden. Het drukke hoofd moest wat leeg. Kies een rondje  en weet dan eigenlijk al van te voren dat gaat te hard! Trainingstechnisch niet helemaal in de haak. Maar ja…het hoofd wil wel eens wat.

Hoppa!

Hoppa!

Bij het van huis weglopen speelde het deuntje al door mijn hoofd en wat je ook doet of wat je ook probeert het gaat er maar niet uit. Nu vind ik dat bij dit nummer ook niet zo heel erg. Het is er eentje uit mijn eigen tijd nog uit de tijd dat je vroeg in de kroeg moest zijn om plaats te hebben maar tegen enen vloog je er ook weer uit.

Da’s tegenwoordig een beetje anders. Iedere tijd zijn eigen ding. Het rondje dat ik liep was een kleine 12 km. Ik was weer terug binnen 58′. Muizenissen kwijt maar niet het nummer. Er zit in dit rondje maar één gevaarlijk punt. Een punt waar timing en inschatting van belang is. Springen ouwe!

 

 

Advertentie
reacties
  1. Esther schreef:

    Haha, mooi nummer om een eind op te lopen en over dat hekje te springen 🙂

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Kan ik goed geloven Tiny dat een emotieloopje zoals ik dat noem goed deugd doet. Zo afscheid nemen na zoveel start to run sessies moet toch wel moeilijk zijn.Maar proficiat met een mooie start to run trainers carrière én een geslaagd atletencafé!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.