Arm of rijk?

Geplaatst: 13/12/2012 in sport
Tags:,

Donderdag,

Liever nog omheen #eennachtsijs

Liever nog omheen #eennachtsijs

Net onder de douche vandaan na een heerlijke duurloop door en over Bedaf. Wat ben je als loper dan toch eigenlijk hartstikke rijk dat je dat zo maar kunt en dan ook nog in zo’n gebied.  Arm of rijk was ook eigenlijk de strekking waarover we kletsten zo onderweg.
Het clubje waar wij lid van zijn is niet een club die zo maar met haar geld kan smijten het groeit ons dus ook gewoon niet op de rug. Het is ook niet zo dat we op iedere cent moeten beknibbelen maar het is wel opletten wat er gebeurt. Zuinig zijn. Ook zuinig zijn ook op onze accommodatie want daarin zijn we dan wel weer rijk. De baan bijna gelegen midden in het centrum van ons dorp. Gelegen ook in het hart van een schitterend park met alle trainingsmogelijkheden rondom de baan. Ook hartstikke rijk omdat het gehele complex in eigendom is van de club. En dat maakt ons ook juist weer arm omdat het onderhoud ons zoveel kost. Gelukkig zijn we dan wel weer zo rijk dat er een groep vrijwilligers rond loopt die bijna al het onderhoud voor hun rekening nemen.

Zo proberen we ook weer onze kas wat te spekken om op het winterevenement met vrijwilligers de kassa te bemensen en in de avond uren de toegangscontrole. Wordt er toch ieder jaar weer een mooi bedrag binnengehaald.

Zo zie je maar dat arm of rijk alle kanten heeft het is maar net hoe je er tegen aan kijkt.

En het is ook nog zo: “as ge me oewe erremoei genne road wit, bende nie wèrd da ge’m hèd”

Advertentie
reacties
 1. kitty schreef:

  Ik voel me altijd rijk als ik aan het lopen ben! Waarom? Dat mijn lijf het mij toestaat om deze afstanden te lopen….

 2. kaat schreef:

  Mooi postje. Geeft te denken !

 3. Julie Mestdagh schreef:

  Arm of rijk…. centjes helpen misschien wel, maar als je je laatste adem uitblaast ben je met al die euro’s toch geen ene moer mee, dus ben ik liever rijk in termen van lieve mensen om me heen en zaken om van te genieten, zoals het lopen.

 4. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Eens las ik de spreuk van Toon Hermans geloof ik: ze zeggen dat geluk niet te kop is, maar geld doet wonderen vooral als het een hoop is.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.