Zaterdaggroep!

Geplaatst: 15/12/2012 in sport
Tags:,

Zaterdagmorgen,

Goede herinneringen.

Goede herinneringen.

In 2004 waren er op de baan een 3-tal recreantgroepen of eigenlijk maar 2 want de groep die er op dinsdag was die kwam ook op donderdag. Als die groep dan ook nog op zondag in het bos trainden dan kwam hun rustige duurtraining die toch het grootste blok van je training dient te omvatten aardig in de knoei.
Gelukkig is dat niet meer.
Nu wilde het geval dat er een aantal Start to Runners van maart 2004 bij onze club wilde instromen maar het liefste op de zaterdagmorgen. We  hebben die handschoen opgepakt en met een groepje van een man of 10 zijn we begonnen. Een heel bijzondere groep.
Een voorvalletje uit die tijd. Ik kreeg een kaart van een jongedame uit de groep. Het was een aankondiging dat ze ging trouwen. Op een trainingsochtend vertelde ik de groep dat, met het verzoek of er iemand mee naar de receptie kon en wilde. Groot was mijn verbazing dat er een stem uit de groep kwam: “ik trouw ook op die dag”. Nee….de dames trouwden niet met elkaar. Dus gingen we op de bewuste datum naar 2 recepties.

Een van de dames verhuisde en ging in Amerika wonen. Is inmiddels wel weer met haar man terug in Nederland. De andere dame loopt nog steeds bij onze club….ja… op zaterdagmorgen. Zij is inmiddels een moeder van 3 kinderen. Hoe snel kan het gaan.

En de groep? We werken nu met 3 trainers en het gaat niet meer zo heel lang duren voordat we echt met 4 man aan de bak moeten. 93 staan er nu op de lijst. Gelukkig zijn ze nooit met z’n allen tegelijk aanwezig. Een prachtige groep om voor en mee te werken.
De foto is denk ik van 2006 toen de groep een paar jaar draaide. Er naar kijkend komen goeie herinneringen naar boven. Hoe lang wil je dat ik er over vertel? Een uurtje? Langer? Dat kan.

Advertentie
reacties
  1. John schreef:

    Zowel voor de lopers als trainers fijn dat er zoveel trouwe leden zijn.

  2. Kitty schreef:

    Leest in ieder geval als een hele gezellige groep!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.