Woensdaggroep.

Geplaatst: 19/12/2012 in sport
Tags:, ,

Woensdag,

De foto is al weer van 5 jaar terug

De foto is al weer van 5 jaar terug

Toen ik destijds bij mijn clubje begon met de trainingen waren de recreantgroepen van dinsdag en donderdagavond de “elite lopers” tenminste dat dachten ze. Nou liep er op woensdagavond wel een clubje van een man of wat. In de optiek van de bovengenoemde groep was het een stelletje prutsers die maar wat aanklooiden. Het wisselde ook nog al eens van begeleider of trainer dat deed er dan ook nog geen goed aan.
Op een goed ogenblik dat er weer eens een periode aankwam dat ze zonder trainer zaten klopten ze bij mij aan of ik voor hun iets kon betekenen.

Ik die handschoen opgepakt en ben met het groepje aan de slag gegaan. Ja…een deel was er eigenlijk best huiverig voor want, zo dachten er een aantal, bij die daar moet je hard bij trainen die is zo fanatiek. Ik begon dus daar met een behoorlijk vooroordeel. In de loop van de tijd is de groep gestaag gegroeid. In ieder geval zo gegroeid dat we steeds met 2 trainers de groep begeleiden en als het op een avond druk is dan zou er eigenlijk nog wel een 3de trainer bij mogen.

Op de foto van alweer 5 jaar geleden werd één van de dames 40 en dat heeft ze geweten. Voor de trainingen stonden we haar op te wachten met allemaal een groot startnummer 40 opgespeld. Van je vriendinnen moet je het maar hebben.
Vanavond is de laatste baantraining voor hun van dit jaar. Doen we met een lekker bakkie in de kantine.

Advertentie
reacties
  1. […] Woensdaggroep. […]

  2. Hoi Tiny, weer een mooi bewijs dat fanatiek en gezellig elkaar niet hoeft te bijten.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.