Op ’t gemakje!

Geplaatst: 20/12/2012 in sport
Tags:,

Donderdag,

Mooi podium! Paul leverde de foto

Mooi podium! Paul leverde de foto

Schreef ik gisteren over de woensdaggroep een aantal van hun hadden het al gelezen en vonden het wel leuk dat ik iets over de groep had geschreven. Net voordat we vertrokken voor het inlopen kreeg ik een afdruk van een foto in mijn handen geduwd. Een foto van een 3-tal dat afgelopen weekend bij een wedstrijd op het podium stonden. Dus ook in de groep die vroeger bekend stonden als een stelletje prutsers kunnen in de prijzen lopen. Zo zie je maar dat tijden kunnen veranderen. Ja… veranderen dus sneller worden.

Dan vanmorgen weer ons duurloopje.  Al kletsend ons rondje maken. Tempo lag niet hoog zo net aan rond 6’30″/km wel een parcours waar snelheid niet hoog kan zijn maar waar de energie investering behoorlijk is. Mul zand, omhoog en omlaag, single tracks maar ook wel een paar stukjes asfalt maar dat eigenlijk geen naam hebben. De laatste donderdag training van dit jaar? Och misschien wel. Volgende week maar eens zien. Tweede Kerstdag een stukje lopen in Vught bij de Kangoeroeloop en dan eens zien of er donderdag nog wat overtollige energie af- of uitgelopen moet worden. Reken er maar op dat de komende paar weken alles op het gemakkie gaat. Volgend jaar zien we wel weer

 

Advertenties
reacties
  1. johannesdeloper schreef:

    Zo loop je op je gemakkie nog wel een tijdje door Tiny, prettige feestdagen en een gezond 2013 voor jou en je familie!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.