Shirts!

Geplaatst: 21/12/2012 in sport
Tags:

Vrijdag,

Een van mijn favo's

Een van mijn favo’s

Zo heb je in de loop van de tijd nog al eens wat shirts verzameld. Waren het in het begin van mijn hardloopperiode in hoofdzaak katoenen shirts.  Als je ze droeg bij een loopje dan werd je gewoon zeiknat en het shirt bijna altijd zo lang als een rokje. Dat is in de laatste jaren wel enorm verbeterd. Meestal zijn het wel functionele shirts geworden die je krijgt na het voltooien van een wedstrijd of een loopje. Soms zijn het unieshirts en is er geen verschil tussen een heren en dames shirt.
Ook is er een enorm verschil in maatvoering. Heb ik altijd een M-tje zit me dat de ene keer als gegoten de volgende keer is het te klein en weer de volgende is het veel te groot. Zo is er ook nog een verschil welk shirt je graag draagt en sommige niet of in ieder geval een stuk minder. Enerzijds heeft dat wel iets te maken met het draagcomfort maar ik denk in de meeste gevallen dat het te maken heeft met de emotie die er aan een shirt kleeft. Hoe heb je er voor moeten werken om het te bemachtigen of hoe was de beleving.
Je kunt ook zo’n shirt zo vaak dragen als je wilt je hebt het steeds graag aan en gelukkig …je wast de herinnering er nooit uit. Gewoon na iedere wasbeurt zit er die nog aan. In mijn stapeltje favorieten ligt er wel eentje bij dat mijn duidelijke voorkeur heeft. Niet alleen een prima shirt maar ook het bijzondere avontuur dat er aan kleeft.
Ik denk dat iedereen zo wel zijn favoriete shirt heeft.

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  dat shirt is zo bijzonder-, dat ik het met gewone trainingen nooit aantrek

 2. RunningHans schreef:

  Dat shirt is voor mij ook bijzonder, 50 km hardlopen, voor een goed doel en voor het eerst in jouw mooie loopomgeving

 3. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Geweldig verhaal dat je er dus niet je geest en shirt wist/wast. Tegenwoordig heb ik soms wel problemen om alle luchtjes uit de technoshirts te krijgen. Heb je tips?

  Verder op naar de nieuwe shirts en avonturen voor 2013! Dat het een goed loopjaar mag worden.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.